divendres, 3 d’octubre del 2008

Més fotos!

Aquí teniu un ampli reportatge de la I Cursa Popular 10 km Pla de Sant Mateu, celebrada el passat diumenge 28 de setembre. Que el disfruteu.

Clicau aquí

dimecres, 1 d’octubre del 2008

Fotos

Ja tenim les primeres fotos. Aquest és el reportatge realitzat pel fotògraf del diario de Ibiza, Moisés Copa. Aviat penjarem les fotos de l'organització.
10 km Pla de Sant Mateu

Classificacions

Després d'algunes correccions, a la fi ja disposam de les classificacions oficials de la prova dels jutges de la federació balear d'atletisme. Les podeu consultar des d'aquí. Estan en format pdf.

Classificacions oficials de la I Cursa Popular 10 km pla de Sant Mateu

Gràcies !

Des de l'organització volem donar-vos les gràcies a tots per la gran acollida que va tenir la cursa del diumenge. Sincerament, no ens esperàvem tanta participació i ens vàrem veure una mica desbordats, sobretot en l'entrega del dorsal. Us demanam disculpes i esper que entengau que erem novells i alguna errada és del més normal. En quant a xifres: 146 corredors a la cursa dels 10 km i més de 200 a les curses inferiors. Tot un èxit de participació per una primera edició. El temps ens va acompanyar i l'animació va ser excel·lent. Vist l'èxit, l'Associació de vesins de Sant Mateu està animada a donar-li continuïtat a la prova. Ens vegem l'any que ve...