dijous, 13 de maig del 2010

Pels qui no veniu a Formentera: Cursa d'orientació

 Qui no vengui a la mitja marató de Formentera pot provar a fer una cursa d'orientació. L'associació de veïns del Rafal Trobat organitzen una aquest diumenge, amb diferents modalitats: intrèpids, prudents i passeig familiar. Com molts ja sabreu les curses d'orientació són curses al medi natural o s'han de cercar amb ajud de mapes unes balisses on segellar cadascú la seva targeta. Tipus gimkana, vaja. Pot ser divertit... Vosaltres mateixos, jo hi seré a Formentera.
Salut !

dimarts, 11 de maig del 2010

II 1/2 marató popular de Formentera


Després de la bona acollida que va tenir per part dels corredors la mitja marató de Formentera, ja arriba la tan esperada segona edició. Aquest diumenge, 16 de maig, es donarà la sortida a les 10 del a La Mola als mes de 300 corredors que ja hi ha inscrits, que partiran cap al port de La Savina on es troba situada la línia de meta. El boca a boca ha funcionat molt bé i els corredors que estigueren l'any passat a Formentera han venut molt bé la carrera, també ha fet molta promoció el Consell de Formentera repartint publicitat de la prova per exemple al marató de Barcelona. Nombrosos són els corredors que vindran de fora de les Pitiüses, principalment mallorquins, catalans i italians. Ja quasi han triplicat les inscripcions de l'any passat. Tot pinta molt bé.

Enguany hi haurà dos "atletes" de renom convidats: l'ultrafondista Josef Ajram i la ciclista mallorquina de BTT Marga Fullana que destaca també a les curses a peu. Dels favorits eivissencs, ja estan a la llista d'inscrits Toni Marí, el buitre, que intentarà revalidar la victòria de l'any passat. Així com també els qui l'acompanyaren al podi: Esteban de las Heras i Ángel Blanco. En Ramón Fernández i n'Eric Gautheron també estaran als llocs capdavanters.

Confirmada està també per l'organització la barca cap a Formentera a les 7'30 del matí per arribar d'hora a La Savina, recollir el dorsal i partir en bus cap a la Mola.

Només cal esperar que no faci massa massa calor. A disfrutar del paradís. Ens vegem a Formentera.

Les incripcions a 20 € es tanquen el 15 de maig, fora de plaç 35 €.

WEB OFICIAL