dimarts, 2 de desembre del 2008

A Formentera sense barca.

Pareix ser que enguany el Consell no pagarà la barca a Formentera als corredors que viatgin a disputar la XXX Cursa de la Constitució. Sembla que al separar-se el Consell d'Eivissa i el de Fomentera, cada Consell diu que li toca a l'altre pagar les despeses del desplaçament i els uns pels altres, la casa per escombrar i ho acabaran pagant els corredors.
Estam els corredors discriminats front a altres esportistes als que sí se'ls hi paga la barca quan van a Formentera a competir? Sembla que sí. Varis són els corredors que estan plantejar-se no anar a Formentera sinó es paga la barca. Hem d'arribar fins a aquest punt per què se'ns tingui en compte?
Ja són vàries les decisions polítiques que ens venen afectant, i sempre els perjudicats som els amants d'aquest esport, que entre uns i altres se l'estan intentant carregar.
Esperarem notícies durant la setmana i cadascú que decideixi.
Vosaltres que pensau?

dilluns, 1 de desembre del 2008

Cros pur i dur



La pluja i el fred no va tirar endarrere als més de 100 valents corredors (entre boixos i adults) que van desafiar el fred, la pluja i el fang per disputar un espectacular cros a Buscastell. El que en un principi era un ruiximet es convertí per moments en una copiosa pluja que va fer que el fang fos el vertader protagonista al bell circuit de Forada. El fang i Ouais Zitane, el marroquí es mostra intratable i no té rival a Eivissa, està a un altre nivell. Les seves victòries arriben a ser insultants i és una autèntica meravella veure amb quina fàcilitat i elegància es desplaça, inclòs pel fang.

La veritat és que vam disfrutar tots com enans i vàrem provar l'essència del cros, dels veritables crossos del nord de la península, tant prestigiosos, com Lasarte, Llodio, etc. De tota manera, es troba a faltar una gran quantitat de corredors populars, fixos a les totes les curses, però que es resisteixen a participar als diferents crossos de l'illa, perdent així una bona oportunitat de practicar el nostre esport en un entorn magnífic. Com deiem l'altre dia, són una bona base de preparació per la resta de temporada.

CLASSIFICACIONS CROS DE BUSCASTELL (30/11/2008)

Classificacions i fotos Santa Gertrudis

Ja disposam de les classificacions oficials de la cursa de Santa Gertrudis disputada el passat 23 de novembre. També hem penjat un petit àlbum amb unes fotos d'aquesta competicó que s'estrenava en el calendari pitiús.

CLASSIFICACIONS SANTA GERTRUDIS (23/11/2008)

Cursa festes de Santa Gertrudis