dimecres, 30 de setembre del 2009

Moltes gràcies !!

Una vegada ja ha passat tot, voldria donar les gràcies públicament a aquelles persones anònimes que han fet possible aquesta segona edició dels 10 km pla de Sant Mateu. Gràcies a tots ells, la cursa ha set un èxit. Començarem per les cases col·laboradores, que han donat la gran quantitat de productes de la bossa que entregàvem als corredors i també dels que hi havia a l'avituallament de meta. Gràcies a Toni d'en Sastre per les seves síndries i a Joan de Mr. Chippy per les taronges i plàtans. A Dulcesol pels pastissets. A Supradyn i laboratoris Quinton per les mostres de vitamines. A les bodegues locals de Sa Cova i Maymó pel vi. Als membres de protecció civil de Sant Antoni per ajudar-nos amb el circuit.A Maria, directora de La Caixa, pels dorsals, les gorres i caramels. A Coca-cola, i a Joan Escarré en particular per l'arc de meta, begudes i demés. A Bartolo Torres de Sa Raval pel seu assessorament i ajuda.També des d'aquí voldria agraïr la col·laboració desinteressada de Juanjo Planells i Matías de Ibiza Eventos. No vull deixar-me de banda a la gent que m'ha ajudat amb les inscripcions, Lluís i Cati del Master Gym i Vicent de Boutique de la bici. Gràcies a en Sebas pel rellotge i a en Juanjo Colom pel cotxe, va quedar guapíssim. Als ponents de la xerrada-col·loqui, Juanjo Serra i Paco Quirós, així com a tots els assistents.
Vull agraïr molt especialment a l'associació de vesins que m'hagin permés dur endavant aquesta il·lusió que tenia de fer una cursa al pla de Sant Mateu, així com la seva col·laboració com a voluntaris el dia de la prova. De la mateixa manera que donc les gràcies a pràcticament tots els membres de la colla de ball pagès d'Aubarca, mares i pares inclosos.
I molt especialment a la meva família i Neus, la meva dóna, per soportar-me aquestos dies i col·laborar com els que més.
I a tots vosaltres per haver vingut a córrer a Sant Mateu, de veritat, moltes gràcies a tots.

diumenge, 27 de setembre del 2009

Zitane torna a guanyar els 10km Sant Mateu

n'Ouais Zitane s'ha tornat a exhibir en els II 10 km pla de Sant Mateu que han tornat a ser un èxit en quant a participació. Finalment el temps ens ha respectat i hem pogut celebrar la segona edició d'aquesta cursa que preparam amb molta il·lusió. Tal vegada Sant Mateu no estigui preparat per absorvir una prova amb una participació tan alta i de cara anys veniders ens haurem de replantejar certs aspectes. Demanam disculpes per les possibles errades d'organització derivades pel fet d'una participació tan alta i que la prova està organitzada per particulars que ho fan amb molta il·lusió però no amb massa recursos.
En quant a la cursa, en Zitane ha millorat la marca de l'any anterior i ha establert un nou rècord de la prova en 30'59''. Ens ha sorprés també el segon classifica, n'Alberto González, que ha fet segon amb una gran marca, 33'38''. Aquest atleta madrileny es troba de vacances a la nostra illa i ens ha deleitat amb la seva manera de còrrer. El podi l'ha completat, nÓscar Tolosa, amb 34'06'' que avui ja ha corregut com atleta del pitiús.
Pel que fa a la cursa femenina, la guanyadora ha estat n'Eva Maria Clapés de l'Hotel Pachà amb molta autorita. Segona na Fátima Blázquez i tercera na Vicenta Tur del triatló Santa Eulària.
A tots els que heu corregut avui a Sant Mateu, l'enhorabona sense vosaltres no seria possible una cursa popular d'aquest tipus. Felicitats!!

CLASSIFICACIÓ ABSOLUTA 10KM I 5KM

CLASSIFICACIONS CURSES PROMOCIÓ
FOTOS ORGANITZACIÓ
II cursa popular 10 km pla de Sant Mateu