divendres, 18 de desembre del 2009

II Cursa Popular de Sa Salsa


Ja queda menys per la cursa de Sa Salsa, el diumenge és la gran cita. Estam tots expectants i il·lusionats amb aquesta cursa tan ben organitzada. I no sóc l'únic per què avui divendres, a poques hores de tancar la inscripció ja són quasi cinc-cents els inscrits. Estan superant totes les previsions d'inscripcions i segurament batiran el rècord de participació de l'any passat, en la seua primera edició. Això és degut a la feina ben feta de la gent de l'Es Vedrà i a tanta gent que està engantxant-se a això del còrrer. La distància, sis quilòmetres és ideal per la gent que està inciant-se en aquest meravellós esport. Això sí el circuit és bastant durillo, amb una primera part de baixada on la gent s'anima molt i després ve una forta i llarga pujada fins pràcticament el poble de Sant Josep.
Hi havia una errada en el reglament de la prova on les categories estaven equivocades i sortien els anys de naixement de la temporada passada. Això s'ha subsanat i tots participaran en les categories que la federació d'atletisme estableix per aquesta temporada 2009/2010. Al llistat d'inscrits d'elitechip ja ho han corregit.
L'organització de la prova em diu que anuncie que el dissabte a la tarda es repartiran dorsals pels que vullguin anar a buscar-los amb antel·lació i no tenir que fer cues el diumenge al matí. Dissabte de 16:00 a 18:00 hores al camp de futbol de Sant Josep. També dir-vos que disposerem dels vestidors del camp de futbol amb dutxes i aigua calenta per qui vulgui esperar tranquilament a l'entrega de trofeus o quedar a dinar per Sant Josep i els voltants.
Ah ... i la sabatilla solidària, campanya de recollida de material esportiu que es donarà al Senegal, promogut per Esteban de las Heras i Neus Vera.
Ens vegem el diumenge a Sant Josep.

INSCRIPCIONS ONLINE

dimarts, 15 de desembre del 2009

Aigua i fred al cros de Cala Bassa


63 valents desfien l'aigua i el fred al cros del diumenge passat a Cala Bassa. A la prova reina, es reuniren a la sortida 20 homes i una sola dona entre totes les categories. El circuit en altres condicions es preciós i malgrat ser un circuit de cros, es pot córrer ràpid, ja que té llargues rectes i  predominen les baixades. El fang dificultava el còrrer, una terra argilosa en algunes zones, patinava un munt i els que no duiem claus més que les del cotxe patinàvem i no agarraven bé.
Al final Tolosa es va fer amb una altra victòria acompanyat per Toni Marí i Javi Serra. En dones, na Marga Llorens de Sant Josep no va tenir rivals i es va imposar en els 4 km que va rècorrer. Enhorabona a tots ells.
Llàstima del temps per què hagués set un bon cros organitzat amb molta il·lusió per la gent de l'atletisme de Sant Josep.
CLASSIFICACIONS OFICIALS