dimecres, 17 de novembre del 2010

III Cursa de sa sobrassada


Falten escasament dos dies per què es tanquin les inscripcions de la cursa popular de les festes de Santa Gertrudis, també coneguda com la cursa de sa sobrassada. Aquest proper diumenge 21 de novembre tindrà lloc la seva tercera edició. A les 10 hores tindran lloc les curses dels més petits i a quaranta minuts més tard, està revista la sortida de la prova reina. Aquesta es dispustarà sobre una distància de 9 km, el que són 6 voltes a un circuit completament urbà d'1'5 km pels carrers de Sant Gertrudis.
Ja es superen els 300 inscrits i encara queden 2 dies!! Podeu fer les vostres inscripcions a través de www.elitechip.net
Óscar Tolosa tractarà de revalidar la victòria aconseguida l'any passat. Davant l'absència d'en Zitane, sembla que s'ha traslladat a viure a València, el salmantí té pinta de conventir-se en el gran dominador de les nostres curses. En quant a les dones, també molt obert el podi, ja que Amparo Villar estarà corrent la mitja de Gandia, el seu poble, i deixarà pràcticament en safata la victòria a les atletes del Pitiús Noelia Pérez o Erika Torres.
Però el més important, és que el diumenge, els carrers d'aquest polit poble del centre de l'illa, es converteisquen en una gran festa de l'atletisme eivissenc i dels amants del còrrer i l'esport. Ens vegem tots allí.
Salut i quilòmetres....

REGLAMENT DE LA PROVA

INSCRIPCIONS

diumenge, 14 de novembre del 2010

José Planells i Amparo Villar s'imposen al primer cros

 (Foto: Jorge Morell)
Aquest matí s'ha disputat el primer cros de la temporada a Buscastell. Amb un excel·lent dia i un circuit preciós hem començat la temporada de cros. Destacable també l'altíssima participació pel que són els crossos. Destacar la presència de ciclistes i triatletes. Davant l'ausència d'en Zitane i la dels seus rivals més directes com Tolosa, el buitre o Samuel, el podi i la victòria estava més oberta que mai. I així el primer premi li ha tocat a un atleta que està en un excel·lent moment de forma, en Jose Planells, del Hotel Pachá. L'han acompanyat al podi, n'Isidro del Pitiús i Javi Serra del triatló Santa Eulària.
A la categoria femenina, l'atleta valenciana afincada aquí, n'Amparo Villar, del CA Safor, s'ha imposat amb claretat a totes les seves rivals entre les quals no hi havia cap de les habituals als podis en categoria sénior, no ha tingut pràcticament oposició.
Pròximanent les classificacions.
Pròxima cita: Cursa sa sobrassada, Santa Gertudis, diumenge que ve.
Salut i km!!

CLASSIFICACIONS
Acta EF-01-2010-CT