divendres, 4 de desembre del 2009

El diumenge, el segon cros.



Aquest diumenge 6 de desembre es dispusta al circuit de sa Joveria, junt al recinte firal, el segon cros escolar i federat de la temporada. Hi haurà com és habitual curses amb distàncies variables per cada categoria, prevista la sortida de la prova reina a les 12'45 hores. S'espera la participació de noms importants com Zitane, Tolosa, Tugores i Kadija Ramouni. La participació dels populars serà una incògnita fins darrer moment ja que no es prodiguen massa en els crossos, el dia abans haurà set la cursa de Formentera i alguns corredors són fora aprofitant el pont de la Immaculada. Les inscripcions com en tots els cros es realitzen el mateix dia del cros a la zona de meta, on els jutges.
Esperam que surti un bon dia i es pugui disfrutar d'un diumenge de bon cros.
CLASSIFICACIONS 2009
FOTOS (Master Gym)

dijous, 3 de desembre del 2009

Cursa de la constitució Formentera


Demà al migdia finalitza el termini per inscriure's a la 31a edició de la cursa de la constitució organitzada pel Consell de Formentera. Us podeu inscriure enviant un e-mail a danideladuena@formentera.es o un fax al Consell amb totes les dades (Fax. 971.32.10.63) , informació al 630083230. Com sabeu aquesta competició consta de 3 curses. La cursa d'iniciació, un circuit urbà a Sant Francesc amb tres sortides diferents. A les 11 hores, la categoria baby recorreran 400 metres, els benjamins 1200 i els alevins 1200 metres. Més tard, a les 11'30 es disputarà la cursa jove, entre Sant Ferran i Sant Francesc, amb una distància de 2'8 km per a les categories infantil, cadet i juvenil. Per últim, a les 12 hores, es disputarà la prova reina amb un recorregut circular amb sortida i arribada a Sant Francesc, passant per La Savina, Es Pujols i Sant Ferran, bordejant s'estany pudent, recorrent una distància de 12 km.
Com l'any passat la barca d'Eivissa a Formentera correrà a càrrec dels atletes que vulguin desplaçar-se per disputar una de les proves més antigues de les Pitiüses. El Consell de Formentera facilitarà el desplaçament dels participants des del port de la Savina fins Sant Francesc i Sant Ferran, sortides de la cursa jove i popular, així com la tornada al port. Hi haurà autobusos gratuïts.

dilluns, 30 de novembre del 2009

Marató de Sant Sebastià


Ahir mentres alguns miràvem de no partir-nos el cap per sa talaia de Sant Antoni i voltants, uns corredors amics de tots nosaltres s'enfrontaven lluny d'aquí a la distància mítica de Fílipides. M'estic referint als amics dels Maratonians d'Eivissa que corregueren el marató de Sant Sebastià, el que diuen que és el més ràpid de l'estat. Pel que es veu a les fotos de web oficial, no els va acompanyar el temps, però que esperam al mes de novembre i a Sant Sebastià. Vant ratllar a un gran nivell, i algun d'ells crec que debutava en la distància. Les marques que van establir són les següents:
  • Christophe Legouill (Hotel Pachá) 2h 56'
  • Juanjo Clapés (Maratonians d'Eivissa) 3h 16'
  • Cres Huerta (Maratonians d'Eivissa) 3h 18'
  • Alfonso González (Triatló Santa Eulària) 3h 20'
  • José Antonio Podadera (Maratonians d'Eivissa) 3h 34'
  • Juan Carlos García (Maratonians d'Eivissa) 3h 42'
  • Manuel Valderrama (Maratonians d'Eivissa) 3h 43'
  • Benjamín Vela (Maratonians d'Eivissa) 4h13'
Enhorabona a tots ells i ja ens contaran que tal l'experiència d'aquest marató que enguany complia la 32a edició.

diumenge, 29 de novembre del 2009

El buitre, Rei de la muntanya


Toni Marí Comolar s'ha imposat aquest matí en la segona edició de la Mitja marató de muntanya ISLA DE IBIZA. Toni ha aventajat en quatre segons al seu company d'equip Javi Serra. Ha completat el podi l'incombustible Esteban de las Heras, de l'Hotel Pachà.
En quant a la categoria femenina, s'ha repetit el podi de la cursa de la sobrassa de diumenge passat. Ha guanyat Susana Gavilan del Esgarrapats, seguida de Rebeca Hernández i Eva M. Clapés, de l'Hotel Pachà.
En quant a la cursa, dir que ha estat organitzada fregant la perfecció. Bossa del corredor amb 3 camisetes la tècnica pratocinada pel MAMBO, molt guapa. Medalla per tots. Diploma i classificacions consultables quasi a l'instant. Avituallaments nombrosos, més dels necessaris diria jo i molt complet. Circuit perfectament senyalitzat, a cada pocs metres hi havia una cinta senyalitzadora. Tots els quilòmetres senyalitzats, inclòs un temps mig de control amb xip. Circuit meravellós. Si hagués de posar un però, diria que haurien pogut posar uns baldes grossos o capses de cartró uns metres després de cada avituallament per llançar les botelles. Se'ns ha dit a la sortida que no les tiréssim però un no sabia que fer amb elles.
Nombrosos premis i trofeus. I sorteig d'un viatge per dues persones amb tot pagat que ha anat a parar a les mans d'en Gerard Soler, dels Esgarrapats.
A nivell personal, he disfrutat de la cursa i només he patit en la pujada a sa talaia. Volia baixar de les 2 hores i no ho he aconseguit per 26 segons. Posició 49, 13 de la meva categoria veterà A. Un bon entreno, rodatge llarg de diumenge al matí.
CLASSIFICACIONS OFICIALS
DIPLOMES