dissabte, 16 de maig del 2009

Toni Marí guanya la mitja de Formentera

L'atleta del Triatló Santa Eulària s'imposa en la primera edició de la mitja marató de Formentera. Toni s'ha imposat a Ángel Blanco, amb una marca d'1:16:49. El podi l'ha completat un explèndid Esteban de las Heras (1:19:48) imposant-se en la seua categoria. Molt a prop del podi s'ha quedat Ramon Fernández. Els quatre primers classificats han set eivissencs, seguits després per un parell de corredors mallorquins.
La categoria femenina ha estat molt descafeinada, amb poquíssima participació, i on cap de les habituals als podis de les curses de les pitïuses ha estat a la línia de sortida. De fet, la primera classificada ha creuat la línia de meta passades les 2 hores.
Dels 101 atletes que comentàvem ahir que hi havia escrits, sols han finalitzat la prova 86 corredors.
En quant a organització, sembla que ha set excel·lent, segons comenta la nostra amiga May més avall. Autobusos fins la sortida, guardarroba, banys i dutxes a l'arribada, pasta party, samarreta tècnica i molt guapa, etc.
Ens agradaria conèixer l'opinió dels que heu participat en forma de comentaris a aquest bloc.
Enhorabona a tots i totes que heu finalitzat aquesta mitja marató de Formentera i als organitzadors, fent així possible el naixement d'una nova prova atlètica que promet molt. PER MOLTS ANYS!!
CLASSIFICACIONS OFICIALS
CLASSIFICACIONS CATEGORIES

divendres, 15 de maig del 2009

Mitja marató de Formentera

Demà es disputa la I mitja marató de Formentera. A les 10 hores els corredors prendran la sortida des del far de la Mola direcció el port de La Savina, fins completar els 21095 metres. Segons l'organització s'espera la participació d'uns 150 corredors. No es disposa del llistat d'inscrits oficials, però avui a la nit us mantindré informats del número exacte de participants així com altres dades interessants. La prova està organitzada per una empresa de Mallorca que es dedica a organitzar esdeveniments esportius i serà cronometrada amb el sistema xip a càrrec d'Elitechip, el que en principi ja és una garantia d'èxit a nivell organitzatiu.
En quant a la competició, si Zitane no corre demà (pens que no ja que va córrer la setmana pasada la mitja d'Albacete), el gran favorit és Óscar Tolosa, guanyador de la passeig a passeig, que ja va fer una gran mitja marató a Palma. Estaran també als llocs capdavanters: Toni Marí, Javi Serra, Esteban de las Heras i Ramón Fernández.
Esper que disfruteu molt tots els que aneu a participar a Formentera i que la prova compleixi totes les expectatives i que tingui continuïtat, per l'any pròxim poder-la disutar. Per cert, no estaria de més que la incloguessin al calendari de la federació balear d'atletisme.
Molta sort a tots i totes.