dilluns, 20 de desembre del 2010

Tolosa és el primer en tastar sa salsa.

Foto diario de ibiza

Ahir es va celebrar la tercera edició de la Cursa Popular de Sa Salsa a Sant Josep. La pluja no va impedir que els adictes d' aquest esport disfrutassim d'una nova edició d'aquesta magnífica cursa. Quin mèrit que té aquesta gent de l'Es Vedrà ! amb aquesta pluja, fred, etc i tot llest i preparat per quan vam arribar a buscar els dorsals. Un 10 per tots ells. La pluja va fer que dels 600 inscrits només participassin uns 300, va restar molta participació a les curses de les categories inferiors. Però a la prova reina estàvem pràcticament tots, els mateixos de sempre i alguns més, cada dia som més i això és gràcies a curses com aquesta.
En quant a la cursa, comentar que en Tolosa va aprofitar per demostrar que és el rei del fons pitiús. N'Óscar actualment és el número 1 i si Zitane no està en la línia de sortida és el gran favorit, l'home a batre. No sé si en Guirado, Ibra o Planells algun dia el podran guanyar en alguna cursa, ahir pareix ser que n'Adri ho va intentar, però el salmantí està molt fort. El corredor del Pitiús es va presentar a la línia d'arribada en solitari transcorreguts 19' escasos. En segona posició va entrar Toni Tugores, també del Pitiús, resident a Barcelona, aprofita que torna a Eivissa per vacances per disputar les proves de per aquí i deiletar-nos amb el seu còrrer. Tercer va ser el júnior Guirado, de l'EMSE. Destacar la manera que venen espitjant els joves atletes, entre els 10 primers, 2 júniors (Guirado i Josep) i un juvenil, Ibrahim.
En quant a les dones, victòria clara per a la corredora del Villa Mercedes - Platges d'Eivissa, Estefania González, corredora veterana 35 en gran progressió. L'acomapanyaren en les places d'honor, Maria José Morell, del Triatló Santa Eulària i Sonia Contreras del CA Santa Eulària.
214 arribats a meta, gran ambient, festiu i de companyerisme en un dia lleig. La salsa estava més bona que la de l'any passat. Magnífica la idea de la camiseta tècnica de mànega llarga, així tenim una prenda tècnica més per posar-nos en hivern. Llàstima que la pluja no va permetre instal·lar els castells inflables que tenien preparats. Una altra cosa que va molt bé és disposar de vestidors amb dutxes i banys tan a mà, és un servei més pels corredors que s'agraeix.