diumenge, 13 de juny del 2010

Zitane estrena el palmarés de la Ibiza 5 km run


Ouais Zitane i l'atleta estrangera del club de Frank Beneyto, Susi Ehle, vencen a la primera edició de la Ibiza 5 km run.
Resumint.....cursa marcada per la desorganització sobretot a les categories inferirors, diferents ubicacions de les sortides i no haver un lloc fixe d'inscripcions i recollida de dorsals ha fet que el matí hagi set un total caos.Per no parlar de l'entrega de premis.
La cursa de 5km no ha estat mal del tot ja que erem pocs corredors i més o menys s'ha començat puntual. També ha funcionat el tall del trànsit en una zona tan turística com és on s'ha celebrat la cursa. Aquesta cursa ha estat marcada per les nombroses absències, l'èlit eivissenca, llevat d'en Zitane,  no ha aparegut per la platja des pouet. Ningú dels del Pachá, ni el Buitre, ni Serra, ni Tolosa, ni Blanco, ni ningú vaja, avui només estàvem els populars-populars i en Zitane que aquest no perdona. De la península hi havia un parell de bons corredors així com algun turista que s'han animat a participar.
Quan trobi les classificacions les publicarem al bloc, de moment us deix un vídeo de CLIP telivisó que podeu trobar a esfreus.net. Resumeix bastant bé el que ha estat la carrera.



FOTOS