dissabte, 25 de setembre del 2010

INSCRIPCIONS TANCADES !!


La passada nit, sobre les 24 hores, van quedar tancades les inscripcions. S'informa que el dia de la cursa no es podrà inscriure ningú, per motius organitzatius i per que surti tot el millor possible.
El número d'inscrits és el següent:
Cursa 10 km: 269
Cursa 5 km: 30
Curses infantils: 183
TOTAL INSCRITS: 482
Estan inscrits pràcticament tots els favorits. A la categoria masculina, ha confirmat la seva presència i debuta amb el Pachá, n'Ouais Zitane. Altres candidats a les primeres places són: Óscar Tolosa, Samuel Urbano i els triatletes Toni Marí "el Buitre", Fº Javier Serra, Bernat Ribas i el gran campió Juan Carlos Campillo.
A la categoria femenina es podria batre el rècord de la prova, ja que s'ha inscrit Atteneri Tur, malgrat és junior s'ha inscrit a la categoria proomesa-sènior per participar a la prova de 10 km. Altres aspirants són: Noelia Pérez, Maria José Morell, Sonia Contreras i Fátima Blázquez.
Tornam a recordar que la prova reina de 10 km es disputa enguany primer, sent la sortida a les 10 hores. A continuació sobre les 11'30 tindran lloc les curses de les categories inferiors.
També dir que avui dissabte 25, a partir de les 17 hores i fins les 20 hores repartirem dorsals al poliesportiu de Sant Mateu. El qui pugui venir, millor que vengui avui per evitar les aglomeracions de demà. També podeu aprofitar per fer la caminada de Nòrdic Walking que és a les 18 hores.

dimarts, 21 de setembre del 2010

Caminar nòrdic amb bastons al pla.

 
El proper dissabte 25, el dia abans de la cursa, entregarem dorsals a la tarda de 17 de 20 hores. També els podreu recollir el mateix dia de la prova a la zona habilitada per això. Si veniu el dissabte podeu aprofitar per provar el Caminar Nòrdic amb bastons. Està enfocat per gent no iniciada, es donaran unes senzilles instruccions per després donar una volta al pla de Sant Mateu ( uns 5 km). L'Ajuntament suministrarà els bastons, hi ha uns 60 parells. És una activitat gratuïta englobada dins les festes de Sant Mateu. Estau tots convidats !