dijous, 29 de gener del 2009

Volem la vostra opinió

Com ja debeu saber, la II edició dels 10km pla de Sant Mateu està prevista que es celebri el 27 de setembre. Abans de finalitzar l'any 2008 ja l'havíem inclòs en el calendari oficial de la Federació Balear d'Atletisme per què ningú ens agafàs aquesta data. Idò resulta, que el mateix dia es disputarà el triatló Home de Ferro a Santa Eulària, que es solia disputar el primer cap de setmana d'octubre. El motiu del canvi de data del triatló és que a Barcelona s'ha organitzat pel 1r cap de setmana d'octubre un Iroman, el mateix dia que s¡havia de dispustar el de Santa Eulària.
En un principi no ens preocupava coincidir amb l'Home de ferro, per què pensam que aquesta prova no ens llevarà corredors, només algun parell de triatles. Després de reflexionar-ho bé estam plantejant-nos un canvi de data de la nostra prova. Per què? A molts dels esportistes que participen en la nostra cursa els hi agrada assistir d'espectadors o voluntaris a l'Home de ferro. La cobertura de la prova (diaris, televisió, etc.) es voria perjudicada per la major tirada i prestigi del triatló. Pensam que avançant-la al dissabte, tal vegada ens podríem inclòs beneficiar del triatló (més participació, d'algun triatleta o familiar acompanyant o a les categories de promoció, etc.). També d'alguns aspectes tècnics de l'organització que podríem compartir amb l'Home de ferro.
Bàsicament tenim 3 opcions:
  1. Dissabte 26 de setembre al matí.
  2. Dissabte 26 de setembre a la tarda.
  3. Diumenge 27 de setembre al matí (coincidint amb l'Homedeferro).

Podeu opinar a aquesta entrada del bloc o l'enquesta que hem habilitat.

Esperam les vostres opinions, són molt importants per nosaltres.

dimarts, 27 de gener del 2009

Pròximes carreres

Després dels crossos, l'estrena exitosa de la cursa de sa salsa i les mítiques pujades a la Catedral i al puig de missa, continua la temporada d'atletisme a l'illa d'Eivissa. Tenim pel dia 8 de febrer la II pagès extrem running a Sant Antoni. Divertidíssima cursa d'obstacles a l'estil pista americana on molts dels participants acudeixen disfressats. No us la perdeu, us divertireu al mateix temps que feu esport. També hi ha curses pels més petits.
També tenim l'estrena del Cros de Sant Josep pel dia 22 de febrer a les 10'30. Sant Josep està posant-se les piles en quant a l'organització de proves esportives. A continuar així.
Així queda el calendari:
  • 8-02-2009 II pagès extrem running, Sant Antoni (+ info)
  • 22-02-2009 Cros federat i popular, Sant Josep
  • 5-04-2009 II Cursa popular Portus Magnus, Sant Antoni
  • 26-04-2009 Cursa de passeig a passeig, Santa Eulària
  • 27-09-2009 II 10 km pla de Sant Mateu
  • 3-10-2009 XXV Milla urbana Isla de Ibiza
  • 18-10-2009 II mitja marató de muntanya, Sant Antoni

dilluns, 26 de gener del 2009

Campionat d'Eivissa i Formentera de Cros Escolar. Final Cros Popular.


Óscar Tolosa i Eva Clapés s'imposen a la final del cros popular disputat ahir al circuit de Sa Joveria. Com tot el cap de setmana, el fort vent va ser el protagonista en la final de cros popular i el campionat d'Eivissa i Formentera de cros escolar. Així i tot, un gran nombre de valents es presentaren a la línea de sortida per afrontar el cros més llarg de la temporada. 11'2 km a la categoria sènior-promesa i 6'2 km pels veterans i les dones. Cal destacar la participació de molts veterans a la prova sènior ja que estan preparant semi-maratons o maratons.
Al cros popular quan semblava que Anouar Dabab tornaria a imposar-se amb molta claretat, doblava corredors amb un fàcilitat asombrosa, uns problemes estomacals el van fer abandonar permetin així n'Óscar Tolosa pujar al més alt del podi. L'acompanyaren al podi, Ramón fernández que es va imposar sobre la línea d'arribada a Javi Serra. En Ramón segueix pujant escalons del podi, aviat arribarà al més alt, ja veureu.
La categoria veterans va estar dominada pels germans Gautheron que ocuparen les dos primeres places (Eric primer i Tierry segon) seguits per Toni Tur, dels maratonians d'Eivissa.
Eva Clapés s'imposà davant d'una Anabella Castaño que ja en categoria veterana A, va optar per còrrer amb les sèniors, i a Rebeca Hernández, una altra asidua als podis de les nostres curses.
Destacar també la gran participació als crossos escolars amb les habituals victories d'Alejandro Cardona, Amanda Manzano, Joel García, Marta Muela, Sara Vivares, Ibrahim Lagdhasi, Erika Torres, Mohamed El-morabit, Mohamed Amnad i Atteneri Tur.

CLASSIFICACIONS OFICIALS

FOTOS DE N'ANGUS