dissabte, 13 de març del 2010

XVIII Mitja marató Ciutat de Palma


El  pròxim diumenge 21 de març a les 10 del matí, al moll de s'escollera, a Palma es donarà la sortida a la divuitena edició de la Mitja marató Ciutat de Palma. Possiblement es tracti de la millor Mitja marató de les Illes, per la seva magnifica organització, pel circuit pràcticament pla, per la nombrosa participació i munt de coses més que vaig poder disfrutar l'any passat.
Enguany repetim, això és senyal que ens va agradar, esperam ser un bon grup d'eivissencs, ja sabeu: quants més serem, més riurem. Les inscripcions es poden fer fins el divendres, el que no sé, és com està el tema de vols. Si és vol, es pot anar i totnar el mateix diumenge, agafant el primer vol.
És molt probable la participació de n'Ouais Zitane, que de ser així estaria entre els favorits a la victòria. L'any passat va fer una excel·lecent carrera quedant en segona posició amb una marca d'1 hora, 4 minuts i 44 segons.
A dia d'avui ja som 833 els inscrits, entre els que estam, els següents evissencs.
  1. Carlos Tur                 Hotel Pachá
  2. Darío Muñoz             Independent
  3. David Tur                  Hotel Pachá
  4. Eligio Fernández        Trideporte.com
  5. Eric Gautheron           Hotel Pachá
  6. Esteban de las Heras  Hotel Pachá
  7. Fabrizio Calafato        Independent
  8. Jesús Cantero             Maratonians d'Eivissa
  9. Jose Cantero              Maratonians d'Eivissa
  10. Jose Planells               CT El comodín
  11. Jose M. Martínez       Hotel Pachá
  12. Paco Costa                Maratonians d'Eivissa
  13. Peter Ploenes             Maratonians d'Eivissa
  14. Thierry Gautheron      Hotel Pachá
  15. Gerardo Varela          Hotel Pachá
  16. Antonio Serra             Independent 
  17. Ouais Zitane               Pitiús
    INSCRIPCIONS ELITECHIP

      dilluns, 8 de març del 2010

      Cap de setmana

      Aquest cap de setmana hem tingut un munt d'esdeveniments esportius als que teníem que estar atents per seguir la participació dels nostres esportistes.
      Començava el finde amb el Duatló cros de Cala Bassa, que aquest any era campionat de Balears i última prova de la I copa de duatló Es Vedrà. Un altre èxit de la gent d'Es Vedrà, molta participació, tcircuit molt bo en un entorn meravellós i sempre fent promoció amb els més petits, un 10. S'imposava Pedro Ventura, amb forta competència d'un duatleta mallorquí, Campillo remontava fins la tercera posició, que a la postre li valdria el triomf en la general de la Copa duatló, ja que en Josep Torres va punxar i va quedar fora de les 5 primeres posicions. En dones, molt poca participació, només les incansables Fátima i Joana Cokes, s'imposava la ciclista a la del Master Team.

      Aquest mateix dissabte a la tarda, molt lluny de Cala Bassa, a Donosti, n'Atteneri Tur es proclamava campiona d'Espanya júnior en els 3000 metres llisos. Enhorabona.
      El diumenge vam tenir a Santa Eulària el campionat d'Espanya de marxa en ruta. En un novedós circuit al port esportiu de la villa del riu, vam disfrutar veient marxar als millors el panorama nacional. Un munt d'amics i habituals a les curses vam aprofitar per disfrutar en directe i al mateix temps tirar una maneta a l'organització. Uns 200 voluntaris entre ells, el buitre, Vicenta, Fátima, els dos Quirós, molta gent del Hotel Pachá, Toni Serra, Rebeca, Carreño, els veterans de l'AVE, Toni Marí i molts més... Vam passar una bona estona.
      En quant a la representació eivissenca en aquest campionat, Mario Avellaneda va fer 3r a veterans. Marc Tur, Ángel Salazar i Eva Tur van fer un digníssim paper en distàncies a les quals encara no estan habituats.


      A la mateixa hora teníem al marató de Barcelona una representació de les pitiüses. Un grup de formenterencs s'enfrontaven a véncer la mítica distància de Fílipides. Desconec si hi havia algun eivissenc. Entre els formenterencs es trobava l'incansable Jorge Alabarta, que encara no feia 15 dies havia disputat el marató de València. Aquestot són els resultats:

      00719 JUAN JOSE ESCANDELL MAYANS 03:02:16
      01075 DIEGO OJEDA NAVIO 03:09:31
      01605 JOSE GONZALEZ FERRAGUT 03:16:10
      04501 CARLOS TUR COSTA 03:37:51
      04502 SANTIAGO VERDERA FERRER 03:37:52
      07569 DANIEL SERRA VICENTE 04:08:36
      09404 JORGE ALABARTA TOLEDO 04:42:43

      Enhorabona a tots ells.


      Per últim, aquest diumenge tenia lloc a A Corunya el campionat d'Espanya de cros amb la participació del nostre amic Óscar Tolosa i una promesa de l'atletisme eivissenc, Adrián Guirado. També va tenir l'honor d'assistir n'Érika Torres. Participar en un esdveniment com aquest i estar entre els millors d'Espanya ja és un premi per ells. Estam orgullosos de vosaltres i us seguim allà on aneu. Ànims.