dimecres, 17 de març del 2010

Neix un nou club !!

Avui tenim una bona notícia per l'atletisme popular eivissenc: ha nascut un nou club d'atletisme a la nostra illa. Es tracta del Club Atletisme Santa Eulària. Un grup d'entusiastes corredors populars d'aquest municipi han decidit associar-se i han creat un club d'atletisme a la localitat de Santa Eulària. Aquest poble, de forta tradició atlètica per les proves que s'organitzen i amb una molt bona escola municipal d'atletisme, li faltava un club que acollís a tots els amants d'aquest esport, sobretot als sèniors i veterans.

S'ha concebit aquest club com de caire popular, sense grans pretensions en quant a resultats, obert a tothom que estiga interessat a compartir amb amics entrenos i quilòmetres, així com participar a les curses populars de les pitiüses baix uns colors i un mateix nom.

En un principi no participaran en proves de pista, ni tendran entrenador, així com tampoc s'ha acudir a les pistes a entrenar, ni res d'això. S'organitzaran entrenos conjunts esporàdicament. Això sí, serà un club donat d'alta al registre d'associacions esportives de les Illes Balears i a la federació d'atletisme, i alguns dels seus corredors es trauran la llicència federativa. Ja s'ha constituït la Junta Directiva i s'han aprovat els estatuts.

Els interessats en formar part del club o rebre informació es podeu posar en contacte a l'adreça electrònica següent: clubatletismesantaeularia@hotmail.com

Molta sort !