dimecres, 26 de novembre del 2008

Pròxima cita: Cros de Buscatell

El diumenge 30 de novembre, organitzat pel Club Sa Raval, es disputarà a Forada el cros escolar, federat i popular de Buscastell. La cita és a les 10:30 hores al lloc habitual, feixa que hi ha 100 metres abans d'arribar a Forada a la dreta de la carretera. La cursa llarga de les categories de majors tendrà la sortida a les 12:45.
Des d'aquí us animam a tots a participar en els crossos, és una excel·lent manera d'agafar forma per proves posteriors que estigau preparant (Formentera, semi-maratons, maratons, etc.). Ens vegem el diumenge.

Cursa de Santa Gertrudis

El passat diumenge es va celebrar a Santa Gertrudis la I edició de la cursa popular Santa Gertrudis. Finalment, es reuniren uns 165 corredors de totes les categories. La cursa es va dividir en tres proves, sent la cursa grossa la de més participació. Tenint en compte que no es va fer molta promoció de la cursa, la participació no va estar gens malament. Finalment, el recorregut de la prova reina va ser de 8,09 km, degut a un canvi d'última hora en el circuit previst per l'organització. Els vencedors van ser Anouar Dabab i Atteneri Tur, els dos del CA Pitiús. Enhorabona a tots.
Es torna a demostrar que es necessita ben poc per organitzar un matí d'atletisme i fomentar l'esport popular. Ens vegem l'any que ve a Santa Gertrudis.
Pròximament publicarem les classificacions.

Reportatge fotogràfic del Diario de Ibiza (Lorena Portero)