dissabte, 25 d’abril del 2009

A menys de 24 hores per la passeig a passeig.

Ja falta poc per què es doni la sortida a la XV Cursa popular, enguany més popular que mai, passeig a passeig. Aquesta mítica cursa de les pitiüses es veu afectada també per la crisi ecònomica i l'ajuntament de Santa Eulària ha posat fre a la participació d'atletes d'èlit convidats per l'organització, com era el cas dels atletes del Puerto Alicante, que han vingut en les darreres edicions. En Miguel Ángel Barzola, guanyador de les darreres edicions, ja es codetja en l'èlit nacional i cobra un fixe. Als altres, se'ls paga el desplaçament i l'allotjament. L'ajuntament ha dit que aquest any no.
Això fa que enguany el podi estigui molt obert i el copen corredors d'aquí. No hi ha favorits clars, Zitane a dia d'ahir no estava inscrit, si ell participa és el clar favorit. En cas de no ser així, la victòria queda molt oberta entre la resta. Favorits: Toni Marí (el buitre) i Javi Serra del Triatló Santa Eulària; Óscar Tolosa, si participa, Samuel Urbano i Ramón Fernández, del Turteam. Molt a prop d'ells pot estar en Gautheron i algú més que es coli entre aquestos.
En categoria femenina, davant les baixes del pitiús (sembla que hi ha desavenències entre els tècnics de Santa Eulària i el pitiús), la victòria pot estar entre Eva Clapés, Rebeca Hernández i Lidia Yern. Elles tres es repartiran les places del podi amb permís d'Anabella, si participa.
En quant a la participació, sembla que hi haurà récord, almenys ja hi ha 223 a la cursa grossa. Em sembla un increment important, no sé si seran tots a la sortida i menys encara a la meta. L'any passat finalitzaren la prova 147 corredors, sobrepassar els 200 seria un èxit total.
Que tingau tots molta sort i que aconseguiu acabar dins dels objectius previstos. Ànims i ens vegem a Santa Eulària.

dimecres, 22 d’abril del 2009

Finalment sí: Semi marató Formentera 16/05/09

Ja fa un temps que va comentant-se que va a realitzar-se una mitja marató a Formentera. No hi ha cap informació oficial i l'única cosa que es va trobar per Internet és a Formentera to run . Com podreu observar sembla un paquet turístic dirigit a gent de fora on publiciten unes etapes diàries de distàncies diverses i el divendres 15 (dia feiner) hi ha una etapa de 21 quilòmetres, tot en una setmana laboral. Crec que no és el que tot pensàvem.
Però una font molt fiable que va estar el diumenge a la semi de Pollensa, m'ha dit que hi havia un bon munt de tríptics anunciant una semi marató a l'illa de Formentera, amb sortida i arribada al port de la Savina. I pareix ser que serà el dissabte 16 de maig a la tarda. Ja tenen aparaulat el cronometratge amb xips que el farà Elitechip, a veure si aquestos dies surt informació a la seua pàgina web. En quant sàpiga més coses us les aniré contant.

Inscripcions i més informació a www.marato-formentera.com (activa a partir de divendres 24)
Salut i quilòmetres.

dimarts, 21 d’abril del 2009

Passeig a passeig 2009

Ja la tenim aquí, al girar la cantonada, aquest diumenge és celebra la popular cursa passeig a passeig. Les inscripcions es poden fer a la piscina de Santa Eulària (971336004) o per e-mail a la següent direcció atletisme@santaeularia.com, indicant les dades dels corredors. Les inscripcions es tancaran el divendres 24 d'abril.
El mateix diumenge a les 10 del matí sortirà des del poliesportiu de la vila des riu la mini-cursa passeig a passeig (1500m) per a les categories inferiors.
A inscriure's i bona sort a tots els participants. Anirem informant de totes les novetats.