dilluns, 7 de juny del 2010

IBIZA 5KM RUN


Estam d'enhorabona, neix aquest cap de setmana una nova prova atlètica: la I IBIZA 5 KM RUN. Organitzat pel club JASA, de la mà de Pep Ribas, aquest diumenge 13 de juny es celebrarà al Port des Torrent la primera edició d'aquesta cursa sobre una distància de 5000 metres. No hi ha curses a les Pitiüses de distància similar a aquesta i aquí pot estar la clau de l'èxit d'aquesta prova. Ni massa llarga per aquestes dates tan caluroses, ni massa curta. Distància ideal per tots aquells que estan iniciant-se en aquest apassionant món del còrrer. També hi haurà una cursa de 2 km per als alevins, infantils i cadets. I una de 300 metres per als babys, iniciació i benjamins.
La prova reina tindrà la sortida a la Platja des Pouet, recorrerà el carrer cala de Bou fins arribar al final del Port des Torrent al carrer des caló fins completar els 5 km. En un principi aquesta cursa estava pensada per tenir la sortida al passeig de ses fonts a Sant Antoni, però diferents imprevistos i dificultats en permisos i demés han fet que quedi reduida als 5 km.
Les inscripcions poden fer-se online a través de www.noupindaro.com o enviant un e-mail a ibiza5kmrun@hotmail.com. El preu de l'inscripció són 5 euros que s'hauran d'abonar al retirar el dorsal a la Platja des Pouet.
Hi haurà camisetes i medalla per tots els participants. Premis en vals per material esportiu per als  6 clubs o col·legis amb més atletes inscrits. Així com vals per viatges per als 6 primers de la general masculins i femenins. També es sortejaran diferents obsequis i regals donats per les cases col·laboradores.
Animeu-vos que són ben poques les curses que tenim ara de cara a l'estiu. Ens vegem el diumenge. Salut i km !
INSCRIPCIONS