dimecres, 15 de desembre del 2010

III Cursa de Sa Salsa


Ja arriba el Nadal i amb ell una nova edició de la Cursa popular de Sa Salsa. Serà el proper diumenge 19 de desembre quan podrem gaudir d'una nova festa de l'atletisme eivissenc. És una de les curses més entranyables i més ben organitzades de les que podem disfrutar per aquí. Gran feina la feta pel G.E. Es Vedrà, que està consolidant aquesta prova entre les millors del panorama atlètic eivissenc. Tornarà a haver-hi salsa, ja està preparada quasi 50 litres, per tots aquells que finalitzin el dur recorregut al voltant del camp del futbol de Sant Josep. Recordar que es tracta d'un circuit de 6 km,  amb sortida i arribada al camp de futbol, es surt en direcció Eivissa per baixar per la zona de la cantera cap a la font des verger i seguir després per una dura pujada que ens durà fins el poble de Sant Josep. Des d'allí baixarem fins el camp de futbol on està situada la meta.
La sortida de la prova reina està prevista per les 11 hores. Abans, a les 10, començaran les curses pels petits. Aquestos corren dins del camp de futbol, les categories infantil i cadet ja surten per fora del camp donant la volta a un petit circuit.
Les inscripcions es realitzen a través de www.elitechip.net, costen 5 euros per les categories promesa-séniors i veterans. La resta, gratuïts, però s'han d'inscriure igual a través de la mateixa web. Les inscripcions finalitzen el proper divendres 17.
Un altre any, Esteban de las Heras posarà en marxa la campanya de la Sabatilla Solidària que tant d'èxit va tenir en les anteriors edicions. Es tracta d'una recollida de material esportiu per enviar-lo a Senegal. També hi haurà castells inflables gratuïts pels més petits i servei de vestidors i dutxes per tots els corredors.
Així que no espereu més, inscriviu-vos i ens vegem el diumenge a Sant Josep. A tope !!

INSCRIPCIONS

diumenge, 12 de desembre del 2010

Tolosa guanya el tercer cros de la temporada

Foto Max Vivares

El corredor del Pitiús, Óscar Tolosa, s'ha imposat al tercer cros d'aquesta temporada, disputat aquest diumenge al magnífic circuit de Santa Eulària. L'han acompanyat al podi els atletes veterans del CA el Hotel Pachá, José Planells i Esteban de las Heras, demostrant de nou el gran estat de forma que atravessen. En veterans s'ha imposat Javi Tur.
En quant a les dones, n'Érika Torres ha marxat al cap davant de la cursa imposant-se en la seva categoria júnior on era l'única participant. Marga Llorens, del Pitiús ha guanyat la cursa de veteranes i Elena Suárez a séniors.
Ja només ens queda el cros de Vila, al circuit de Sa Joveria, que a més serà final insular, això serà ja al més de gener, el dia 16 concretament.
Aquí teniu la classificació.
Acta EF-03-2011-CT