dilluns, 16 de novembre de 2009

Pròxima cita: Cursa de la sobrassada.


El pròxim diumenge 22 de novembre tenim la II edició de la Cursa popular Festes de Santa Gertrudis, enguany l'han batejada com a cursa de la sobrassada, ens donaran sobrassada? La cosa va de productes típics, la pròxima quina serà, la cursa del flaó o de les orellete? JEJE.
La sortida i arribada estarà situada a la plaça de l'església i començaran a les 10 del matí. De les inscripcions, de moment no sé si es poden fer amb antel·leció. Quan sàpiga com inscriure's ja us ho informaré, sinó supós que abans de la donar-se la sortida en la mateixa zona de meta es podrà inscriure's.
Es comenta que canvia el circuit respecte a l'any passat. No es va pels camins de terra cap a les quadres des Puig per què hi ha un concurs de salts d'hípica i crec que el circuit serà totalment urbà. Per tant desconec també quina serà la distància a rècorrer. Ho intentaré averiguar.
Us mantindré informats, ens vegem a Santa Gertrudis.
Salut!
NOVETATS !
Punts d'inscripció: Bicicletes Kandani, Boutique de la bici, Master Gym, Piscines municipals de Santa Gertrudis, Santa Eulària i Sant Josep o a l'e-mail atletisme@santaeularia.com, indicant nom i llinatges, data de naixement, club o col·legi.
Distànca prova reina: 9 km,  donant voltes a un circuit urbà sense sortir del poble.
Categories menors: Més sortides que l'any passat però sortint junts masculins i femenins.

diumenge, 15 de novembre de 2009

Javi Serra guanya el primer cros de la temporada


Aquest diumenge s'ha disputat el primer cros de la temporada al magnífic circuit de Forada. Amb un temps excel·lent, inclòs massa calor, no com l'any passat, s'ha inaugurat la temporada invernal de crossos. A le 10'30 han començat a competir els més petits amb nombrosa participació sobretot dels atletes del CA Sa Raval que corrien en casa i eren majoria en totes les categories. Des d'aquestes línies reconèixer la gran tasca que fa en aquest club en Bartolo Torres.
A les 12'30 quan més apretava el sol, s'ha donat la sortida a la resta de categories, des de júniors fins a veterans, masculins i femenins junts. Cadascú havia de recórrer les seves distàncies que marcava el reglament de la prova.
Destacar la fluixa participació d'enguany, hi hagut notables absències, no anam a dir noms, a banda dels atletes del pitiús que participaven al cros de Quintanar. Aprofitant aquestes absències, en Javi Serra, en categoria sènior, ha pujat al més alt de podi, acompanyat per dos il·lustres veterans que han competit en categoria sènior, Esteban de la Heras i Eric Gautheron, els dos del Hotel Pachà.També ha afectat la dispusta de la cursa de relleus de MTB a Santa Gertrudis. A veure quin dia es reuneixen les diferents delegacions d'esports "compatibles" i posen en comú els seus calendaris de la temporada per evitar coincidència de proves. Una opinió generalitzada i que escoltam bastant sovint és: "per a poques coses que fan i les posen el mateix dia". A veure si acabam amb això d'una vegada ja.
En dones, na Rebeca Hernández s'ha imposat amb claretat a na Lidia Yern i  a Fátima Blázquez.
En defintiva, agradable matí de diumenge, cros ben organitzat i a disfrutar fent esport i fent amics. Ens vegem diumenge que ve a Santa Gertrudis.
CLASSIFICACIONS OFICIALS