dissabte, 3 de gener del 2009

Zitane i Ateneri guanyen la pujada a la Catedral.

Ouais Zitane i Ateneri Tur vencen en la darrera cursa de l'any, la nostra particular Sant Silvestre, la pujada a la Catedral. Es conguegraren nombrosos corredors disposats a gaudir d'una cursa festiva on alguns participants anàven disfressats i despedir així l'any, fent una de les coses que més els agrada: CÓRRER.

Classificacions
Fotos de n'Angus

Feliç 2009 !!

Aprofitam aquest bloc per desitjar-vos a tots un feliç 2009 i que es compleisquen tots els vostres desitjos, inclosos els atlètics. Ens agradaria que tots els que us plantejau nous reptes per aquest 2009 els aconseguiu. Còrrer amb èxit una cursa que heu preparat amb il·lusió, millorar la marca de l'any passat en una carrera en concret, còrrer la primera mitja marató (encara que haurà de ser fora d'Eivissa, de moment..). I com no, el repte dels reptes per qualsevol corredor popular: còrrer i acabar un marató, els mítics 42 km. Obtenir el "carnet de maratonià", sembla que el corredor popular no es sent del tot realitzat fins que no aconsegueix creuar la línea de meta en un marató. Us ho recoman, és una passada la quantitat de sensacions que es senten en aquell moment. Ànim i a per el vostre primer marató.
Jo, de moment, a intentar apropar-me el màxim possible a l'1'30h en la mitja marató de Santa Pola el proper 18 de gener i després una marató, no sé quina encara.
Molts anys i bons i que us respectin les lesions sobretot. Salut.