diumenge, 28 de novembre del 2010

Esteban de las Heras guanya la semi de muntanya.


El corredor veterà del CA El Hotel Pachá, Esteban de las Heras, s'ha imposat aquest matí a la III Semimarató de muntanya Isla de Ibiza celebrada a Sant Antoni. Les condicions atmosfèriques no han impedit que més d'un centenar d'atletes eivissencs i alguns forasters prenguessin part en aquesta prova. 104 arribats a meta dels 130 inscrits, d'entre ells, corredors arribats de Cantabria, Castelló, Mallorca i Catalunya. La sorpresa l'ha donat la guanyadora a la categoria femenina, Laura Fries, dels Estats Units, mestra a Sant Agustí, que s'ha imposat amb un temps de 2 h 06' a Sonia Contreras del CA Santa Eulària. Joanne Cokes del Master Team ha completat el podi.
De las Heras s'ha imposat amb un temps d'1h 32' demostrant que passa per un excel·lent estat de forma i que per ell no passen els anys. L'ha seguit Manuel Martín, també del Pachá, en constant progressió, establint un temps de 1h 33'. Tercer en la general ha set Miguel Ángel Duplas del Mur i Castell, de Castelló, amb 1h 34'.
Finalment el temps ha acompanyat i almennys no ha plogut, vent i fred a l'hora de la sortida, però millorant així com anava trascorreguent la cursa. Excel·lent organització i recorregut preciós per la costa de Sant Antoni amb una dura pujada a sa talaia.
Notables absències degut a la coincidència amb la marató de Donosti i el cros de Sant Josep.

CLASSIFICACIONS OFICIALS

FOTOS