diumenge, 21 de novembre del 2010

Pere Moreno i Sara Cardona s'enduen sa sobrassada.


Pedro Moreno del Pitiús i Sara Cardona, que ha tornat a competir, s'han imposat en la tercera edició de la cursa de sa sobrassada per les festes de Santa Gertrudis. El matí ha tornat a ser una festa de l'atletisme amb un gran ambient en tot el poble, llàstima el vent gelat i molest.
La prova reina s'ha decidit en les darreres curves de l'última volta de les 6 que s'havien de donar al circuit d'1'5km. Marxaven junts Pere Moreno, l'incombustible De las Heras i Isidro Gil, però el mallorquí ha demostrat més força i s'ha imposat als darrers metres. Finalment, Estaban ha set segon i Isidro tercer. Quart ha estat Ángel Blanco, de Sa Raval, que es troba millor de la seva lesió i s'ha imposat en la categoria sénior.
La gran sorpresa del dia ha set veure a la línia de sortida a Sara Cardona, que tornava a còrrer una cursa després d'haver-se retirat de la competició a gran nivell. Ha guanyat però entrant pràcticament de la mà d'Anabella Castaño que està en un magnífic estat de forma ja que ultima la seva preparació per al marató de Sant Sebastià.
A destacar l'alta participació i el gran nombre de nous runners que apareixen cada dia a cada cursa. Estam creixent i és una alegria, també molt de ciclistes entre nosaltres.
Comentar-vos que n'Ouais Zitane, en el seu periple per terres valencianes, ha guanyat avui la mitja marató de Gandia amb un temps d'1h 05'. En aquesta mateixa cursa, Amparo Villar, resident a Eivissa i habitual a les nostres curses, ha quedat tercera a la categoria femenina amb 1h 29'.

CLASSIFICACIÓ CURSA SOBRASSADA
CATEGORIES MENORS

FOTOS


MÉS FOTOS. FOTOS DE N'ANGUS (MOLT BONES!!)

VIDEO