dilluns, 24 de setembre del 2012

Vicente Soler i Susana Gavila nous vencedors dels 10km Sant Mateu

Ahir en una gran festa de l'atletisme eivissenc i entre un gran ambient, dos atletes que debutaven a la cursa s'imposaven amb autorirtat a la resta de rivals. Vicente Soler, de El Campello (Alacant), corredor del Bikila Valencia, es troba de vacances a Eivissa i el seu entrenador el fa còrrer els 10 km Sant Mateu com a preparació del marató de València on pretén fer 2h 20'. A la primera volta va passar per meta acompanyant als atletes locals Adrián Guirado i Dani Gonzalez. Més tard el jove corredor de Santa Eulària abandonaria per problemes estomacals i l'atleta valencià acabaria imposant-se amb autoritat a un Dani Gonzalez en un gran estat de forma de cara a l'Ironman de Hawai. Entraria en tercera posició Jose Planells del Pachá.
En categoria femenina, Susana Gavila, atleta eivissenca, no va tenir rival i va fer un carrerón molt prop dels 4' el km. De fet va córrer tota l'estona amb els homes dels grups de davant la cursa entrant en una meritòria 33a posició de la general. n'Anabella Castaño i Erika Torres, les dos del Pitiús, entraren en segona i tercera posició.
430 corredors prengueren la sortida entre les proves de 10km i la de 5km de júniors i juvenils, on s'imposà un gran Ibrahim Lagdassi. 397 atletes finalitzaren la prova de 10km. Enhorabona a tots!!