dilluns, 12 d’abril del 2010

Segona edició de la Portus Magnus

Després d'un parèntesi d'un any, tornarà a disputar-se aquest diumenge a Sant Antoni, la cursa popular Portus Magnus. Molt popular degut a la distància i que hi ha diferents sortides per totes les edats. Un recorregut preciós, amb sortida al Caló des Moro, recorre el nou passeig de ses variades per arribar al port de Sant Antoni i des d'allí fins a la punta des molí on està situada la matí. Total 3000 metres explosius i molt ràpids per un recorregut no molt ampli.

Organitzada pel CA Sa Raval, capitaneats per Bartolo Torres, a la primera edició en va deixar un bon sabor de boca i molts contents de tenir una prova nova a les Pitiüses. Avituallament al final de la prova i samarreta per tots, almenys a la primera edició.

Inconvenient: el que ja hem parlat vàries vegades en aquest bloc. Tornen a coincidir dues proves compatibles. Aquest diumenge  es disputarà pràcticament a la mateixa hora el II duatló de les salines Festes de Sant Jordi. Ja són massa les ocasions que passa això, ni fet aposta, a això se li ha de buscar solució.

Les inscripcions es poden fer fins el divendres 16 d'abril a la piscina municipal de Sant Antoni o al seu telèfon/fax 971345563 

RECORREGUT