REGLAMENTREGLAMENT DE LA PROVA

ART. 1r.- L’Associació de vesins de Sant Mateu d’Aubarca, amb la col·laboració de l’excel·lentíssim Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, organitzen els “V 10 km SANT MATEU” i curses de promoció que tindran lloc al pla de Sant Mateu el proper diumenge 23 de setembre de 2012 a les 10 del matí, sent la proves de les categories inferiors a les 11’30 hores.
ART. 2n.- Podran prendre part a la cursa totes aquelles persones que ho desitgin, segons els límits d’edat que s’estableixen per a cada categoria.
ART. 3r.- El control tècnic de la prova estarà a càrrec del comitè provincial de jutges de la Federació d’Atletisme, amb l’obligació per part dels atletes d’acatar les seves ordres, així com aquelles que venguin de l’organització i dels agents de l’autoritat.
ART. 4t.- A La cursa dels 10 km s’utilitzarà el sistema de cronometratge amb xip, Championchip. Una vegada finalitzada la cursa es dipositaran els xips al lloc habilitat per això a la zona de meta.
ART. 5è.- Recorregut i distàncies. El circuit dels “V 10 km SANT MATEU”, consta de dues voltes al pla de Sant Mateu de 5 quilòmetres  amb sortida i arribada al poliesportiu del poble fins a completar els 10 km. ( Categories promesa-sèniors, veterans A, B i C ).
A les categories inferiors les distàncies a recórrer seran les següents:

Babys 50 m.
Iniciació 200 m.
Benjamins 600 m.
Alevins 800 m.
Infantils 1200 m.
Sortiran a la prova reina:
Juvenils 5000 m.
Júniors 5000 m.
Promesa-Sèniors-Veterans 10000 m.
Cadets 1800 m.

ART. 7è.- Categories i edats. S’estableixen les següents categories segons l’any de naixement dels atletes.

BABY M-F 2007 a 2011
INICIACIÓ M-F 2005-2006
BENJAMÍ M-F 2003-2004
ALEVÍ M-F 2001-2002
INFANTIL M-F 1999-2000
CADET M-F 1997-1998
JUVENIL M-F 1995-1996
JÚNIOR 1993-1994
PROMESA-SÈNIOR 1992 fins 34 anys
VETERÀ “A” M de 35 fins 44 anys
VETERÀ “B” M de 45 fins 54 anys
VETERÀ “C” M de 55 anys endavant
VETERANA “A” F de 35 fins 44 anys
VETERANA “B” F de 45 anys endavant


ART. 8è.- Avituallament.
A la prova reina, hi haurà un punt d'avituallament al km 5 del recorregut, on es repartirà aigua. Uns metres més endavant l’organització disposarà contenidors per què siguin utilitzats pels corredors respectant així el medi ambient. A la línia d'arribada s'oferirà fruita variada, refrescs, aquàrius i aigua.
ART. 9è.- Inscripcions i dorsals.
Es podran fer fins el divendres 21 de setembre a les 21.00 hores al lloc web de la cursa, www.10kmsantmateu.blogspot.com, a l’enllaç INSCRIPCIONS. Els participants a la prova dels 10km hauran de pagar una quota d’inscripció de 8 € més 3 € de lloguer del xip.
A la inscripció figurarà: Nom, Llinatges, Club/Col·legi (si cal), Data de naixement, Sexe i DNI (propi o del pare /mare o tutor).
En cas de reclamació, l’organització podrà sol·licitar l’acreditació de l’edat.
A la carrera, el dorsal es durà enganxat al pit de forma visible.
ART. 10è.- Responsabilitats i seguretat.
L’organització no es fa responsable dels danys morals o materials que puguin sofrir els participants, abans, durant o després de la prova. En tot cas, però, es prendran les mesures necessàries pel millor desenvolupament de la cursa, posant al servei dels corredors acreditats una assegurança esportiva, una ambulància i assistència mèdica.
El circuit estarà completament tallat al trànsit durant la prova i serà vigilat per la policia local i membres de protecció civil així com voluntaris de l’organització.
ART. 11è.- Premis.
L’organització entregarà a tots els participants que acabin la prova una samarreta commemorativa, lliurant el dorsal a la zona de meta. Hi haurà trofeus per als 3 primers classificats de cada categoria, masculins i femenins. També hi haurà un trofeu per al primer classificat absolut masculí i femení de la prova reina. S’obsequiarà una bossa del corredor amb diferents productes donats per les cases col·laboradores.
ART. 12è.- Acceptació reglament.
Tots els corredors, pel fet d’inscriure’s en la cursa, accepten el present reglament; en cas de dubte prevaldrà el criteri de l'organització.

ART. 13è.- L’esperit esportiu i popular és el que inspira la convocatòria d’aquesta prova. El participant que manifesti un comportament antiesportiu o antisocial serà desqualificat i exclòs de la prova pels organitzadors.
Sant Mateu d’Aubarca, a 9 d’agost de 2012

1 comentari:

  1. Se pueden recoger los dorsales y el chip el día anterior a la carrera ?

    ResponElimina