divendres, 20 de febrer del 2009

29è Marató de València


Ha arribat l'hora de la veritat per un grapat d'atletes eivissencs. Aquest diumenge es celebra a València el 29è marató d'aquesta ciutat. Degut a la proximitat geogràfica amb Eivissa, pràcticament cada any hi ha participació eivissenca. Enguany no podia ser menys i acudeixen a terres valencianes un nutrit grup de Santa Eulària, preparats per en Mariano Riera. Ells són: Toni Serra, Carreño, Fermín i Aurelio. Algú d'ells debuta en la mítica distància dels 42195 metres. Esperam que el puguin finalitzar amb bones sensacions i que ningú es topi amb el famós i temut MUR. També ens consta que té previst participar el triatleta Javi Serra. Segurament que hi ha algun corredor més que participarà en aquest marató però ho desconec.
Des d'aquestes línees els desitjam molta sort i que aconsegueixin cadascú l'objectiu que s'ha fixat per aquesta prova.
Quina enveja que em fan!! A veure si enguany puc preparar i còrrer algun. Madrid, Vitoria? Algú s'apunta?

dilluns, 16 de febrer del 2009

Avui toca parlar de DUATLÓ.


Com que aquest setmana no hi hagut cap cursa, haurem de parlar de duatló, que és el més paregut que hem trobat en l'agenda esportiva del cap de setmana. Ahir es va celebrar a Santa Eulària el duatló de carretera organitzat pel club Triatló Santa Eulària. Els boxes es trobaven junt a la pista d'atletisme de dita localitat i allí trobàrem moltes cares conegudes, atletes habituals a les curses que s'animaren a provar en aquesta disciplina que combina la carrera a peu i la bicicleta de carretera. Abundaven els ciclistes i corredors per damunt dels triatletes la qual cosa ens congratula. Es coneix que a la gent li agrada provar nous reptes, i sobretot fer esport. El sector a peu es va dur a terme al circuit de cros de Santa Eulària. El ciclisme es disputà entre les rotondes de la villa des riu i Sant Carles, la qual cosa va fer que els espectadors presents a boxes no poguéssim seguir aquest sector
En quant a la crònica, dir que en Bernat Ribas va realitzar una excel·lent prova sobretot al sector ciclista que el va dur fins a la segona posició. Lluny però de l'intractable rus del C.C. Andratx, Andrei Dimitriev. Darrere d'en Bernat va arribar un altre rus, Victor Vovrusko. En quant a eivissencs destacats, davant l'ausència d'en Campillo, Pedro Ventura, Mariano Podesta i Vicent "Formiga" van realitzar una cursa destacable.
En fèmines, el més destacable va ser la poca participació, sis atletes, una d'elles la júnior Sònia Marty. Victòria fàcil per la mallorquina Xisca Garau per davant de la ciclista Fátima Blàquez i Sonia Contreras, del Triatló Santa Eulària.
Aquí teniu unes quantes fotos...
Duatló de Santa Eulària

Presentació en diapositives

CLASSIFICACIONS HOMENS-CLASSIFICACIONS FÈMINES