dilluns, 15 de desembre del 2008

Sabatilla solidària a la cursa de sa salsa

Temps de nadal, temps de pau i solidaritat.
Pareix que en aquestes dates se'ns ablana a tots una mica el cor a tots i aprofitant la cursa de sa salsa del diumenge, l'organització amb la col·laboració d'Esteban de las Heras han preparat la SABATILLA SOLIDÀRIA. Consisteix en una campanya de recollida de material esportiu que tots tenim per casa i no sabem que fer d'ells. Per exemple: aquelles sabatilles que pensam que ja tenen suficients quilòmetres i ja no les usam però estan com a noves, samarretes que ens han donat en curses populars i encara no ens les hem posat més que una vegada, xandalls, botes de futbol que als nostres fills els hi han quedat petites, i així tot el s'us ocorri. Es podrà depositar a unes capses que disposarà l'organització a la carpa de la zona de meta. Posteriorment es farà arribar al tercer món a través d'una ONG.
Sabeu el que és córrer darrere d'una pilota descalços? O còrrer campionats oficials en unes precàries sandàlies? En aquestos temps es precisa amb més motiu, de generositat, solidaritat i recoltzament als més desafavorits.

PARTICIPA, ÉS PER UNA BONA CAUSA.

Excel·lent circuit de cros


El passat diumenge es va disputar a Santa Eulària el segon cros de la temporada. El temps ens va respectar i es van poder celebrar unes interessants curses amb bastanta a participació. Pensam però, que a la categoria popular hi podrien participar molts més atletes habituals a les curses populars i que no apareixen als divertits crossos.
A Santa Eulària tenen un magnífic circuit de cros amb una zona més regirada i amb corbes, i amb unes dues rectes interessants per marcar ritmes més alts. Situat al complex esportiu de Santa Eulària, es pot disposar d'un fàcil aparcament i es podrien utilitzar (en properes edicions o en campionats oficials..) les dutxes del camp de futbol o pavelló. Inclòs la pista d'atletisme com zona de meta, jutges, podi d'entrega de premis, etc.
Per últim donar l'enhorabona a l'organització: circuit excel·lecent i perfectament senyalitzat (malgrat el vent) d'una distància ideal de 1050 metres, carpes, guarda-roba amb cadires i estora,megafonia i entrega de trofeus "express" a l'instant després de cada cursa per a que els boixos de les categories inferiors no tenguin que esperar fins els final amb el fred que feia. Un acert.

CLASSIFICACIONS CROS SANTA EULÀRIA DES RIU (Clicar aquí)

FOTOS DEL NOSTRE AMIC ANGUS ( Clicar aquí )