dijous, 12 de febrer del 2009

Volta a Eivissa: Un gran repte.



La notícia sortí al diario de Ibiza d'ahir dijous: El retorn de la volta a Eivissa. Sembla ser que l'Associació d'atletes veterans d'Eivissa (AVE), i en concret el corredor Jordi Salewski, volen reprendre la Volta a Eivissa per etapes, que van posar en marxa fa aproximadament una dècada. Al diari no es donaven massa detalls i emplaçaven a contactar amb Salewski per a més informació. Es parla de flexibilitat per dur a terme el repte. També es dóna llibertat per recórrer una o més etapes diàries, així com a córrer de dia o de nit.
A mi, personalment, em queden moltes preguntes: És una cursa individual? No es pot sortir en petits grups o parelles? Hi ha unes dates fixades per fer la volta? És competitiva? Malgrat no sigui oficial, algú s'encarregarà d'enregistrar els temps? S'ha d'inscriure a alguna banda? I més preguntes que tenc... Crec que hauré de contactar amb Jordi.


Jordi Salewski (de blau) a la cursa de Santa Gertrudis

diumenge, 8 de febrer del 2009

Bernat Ribas s'imposa a la II Pagès extrem running


El triatleta del Trijasa, Bernat Ribas, s'imposa en la segona edició de la pagès extrem running que s'ha disputat aquest diumenge a la platja de s'arenal de Sant Antoni. Aquesta segona edició ha estat marcada pel mal temps, vent i fred, que ha deslluit una mica aquesta divertida cursa. Al més pur estil pista americana i en un ambient carnavalesc i festiu es disputa aquesta cursa on grossos i petits disfruten embrutant-se i emulant als marines. Pocs són els que surten a disputar la cursa com a tal, d'entre ells en Bernat que ha aconseguit la victòria per davant d'Eric Gautheron que ha entrat a meta a tant sols 14". El tercer, tornant a pujar al podi, en Ramón Fernández. En quant a les dones, el podi l'han composat: Marga Llorens, Sabina Corral i Mónica Quintero.
Hi hagut premis per les millors disfresses, el grup més gros, el participant més major, pel més jove, així com per les categories inferiors.
170 participants a la cursa grossa, dels quals 136 eren homens i 34 dones. El guanyador ha invertit 19'20" en cobrir els aproximadament 5 quilòmetres, i no 10 com dia l'speaker, del recorregut de 2 voltes per la platja de s'arenal i el torrent des regueró.
CLASSIFICACIONS
Homes
  1. Bernat Ribas
  2. Eric Gautheron
  3. Ramón Fernández
  4. Ángel Blanco
  5. Thierry Gautheron
  6. Enrique Morcillo
  7. José Manuel Martínez
  8. Carlos Tur
  9. Ramón Gregori
  10. Vicent Marí
  11. Óscar Ferrer
  12. Lucas Ramón
  13. Andrés Romero
  14. Óscar Torres
  15. Carlos Torres
  16. Toni Pérez
  17. Darío Muñoz
  18. Jordi Roig
  19. Tomás Hidalgo
  20. Domigo Ribas
Més informació i CLASSIFICACIONS COMPLETES