dimecres, 14 de gener del 2009

Pujada al Puig de Missa


Aquest diumenge tindrà lloc una nova edició d'una de les curses més emblemàtiques de les Pitiüses: la Pujada al Puig de Missa de Santa Eulària. A les 11'30 tindrà lloc la mini-pujada amb sortida al passeig marítim a l'alçada de s'alamera i arribada a la desembocadura del riu (750 m.). La pujada al puig de missa per les categories a partir d'alevins fins a veterans tindrà la sortida a les 12 hores. Les inscripcions es poden realitzar a la piscina municipal de Santa Eulària, al telèfon 971336004, o a l'email atle_eulalia@terra.es indicant nom i llinatge, any naixement i club o col·legi.

Incomprensible
Una altra vegada torna a ocórrer: aquest diumenge hi ha coincidència de proves. També es dispusta el Duatló de muntanya Festes de Sant Antoni. Seran molts els esportistes que deixaran de participar en alguna de les dues proves per la coincidència de dates. Això, els organitzadors ho haurien de preveure i tenir en compte els calendaris oficials d'altres disciplines, no tant sols el del mateix esport. Quina de les dues proves estava anunciada abans? Ho haurien de tenir en compte sobretot en competicions que implica la participació d'esportistes comuns: curses a peu, ciclisme, duatlons i triatlons, travesies i natació, etc.
Per cert, pareix ser que el mateix dia dels II 10 km pla de Sant Mateu es disputarà l'Homedeferro que ha canviat de dates i s'avança una setmana per no coincidir amb un triatló a Barcelona.

dilluns, 12 de gener del 2009

No hi ha qui pugui amb Ouais Zitane.



Els corredors del Pitiús, Ouais Zitane i Sara Cardona (guanyadors els dos dels 10km pla de Sant Mateu) s'imposen amb claretat en el tercer cros de la temporada, els cros de Vila. Al circuit de sa joveria es reuniren nombrosos atletes per disputar aquest cros, a un circuit amb llargues rectes i bastant pla, el més dificultós era el revolt tancat de meta amb fang que el feia un poc perillós. A la categoria popular, destacar que ha set el cros amb més participació, 50 corredors a la cursa popular (pels 40 de Buscastell i 42 de Santa Eulària). A les categories inferiors s'hauria d'aplaudir la gran quantitat de corredors de l'EMSA i Sa Raval a totes les categories. Enhorabona a tots i a seguir disfrutant dels crossos.

CLASSIFICACIONS OFICIALS

FOTOS de n'Angus !!