divendres, 27 de novembre de 2009

Mitja marató de muntanya de Sant Antoni


Ja està al girar la cantonada la II mitja marató de muntanya de Sant Antoni de Portmany. Ens arriben informacions que ja hi ha inscrits uns 100 corredors batent un rècord de participació respecte a la primera edició. Al llistat d'inscrits de la pròpia organització es poden comprovar els atletes participants per aquesta segona edició. Destaquen els guanyadors de la passada edició, Javi Serra i Toni Marí, així com Eva Maria Clapés de l'Hotel Pacha i Rebeca Hernández, en categoria femenina. Estaran també al grup capdavanter Esteban de las Heras, Eric Gautheron, Antoni Serra, Paco Cutanda, etc. Absències destacades de n'Óscar Tolosa i Zitane, immersos en la temporada de cros,i de  Ramón Fernández, lesionat.  Destacar la presènca d'un parell de corredors mallorquins i algun altre de Madrid.La resta de corredors a disfrutar el que es pugui del paisatge meravellós d'aquest recorregut.
Recordar que demà encara es poden fer inscripcions. Els dorsal i la bossa del corredor  (amb camiseta tècnica) es recolliran a la zona de sortida (ses variades) una hora abans que es doni aquesta. Hi haurà servei de guardarroba i com a novetat important, pels que vulguin quedar per Sant Antoni o voltants a dinar, hi haurà servei de dutxes, localitzades al CP Cervantes, a ses variades, prop de meta. Es sortejarà entre tots els arribats a meta un viatge per 2 persones amb totes les despeses pagades. També hi haurà servei de fisioterapeutes a l'arribada.
En fi, una prova molt polida i ben organitzada que no us podeu perdre. Dura però molt polida.
Ens vegem el diumenge.
Retall de premsa (Última hora Ibiza)
Retall de prema (Diario de Ibiza)

diumenge, 22 de novembre de 2009

Óscar Tolosa guanya una bona sobrassada


L'atleta del Pitiús, Óscar Tolosa, s'ha imposat aquest diumenge en la segona edició de la cursa de Santa Gertrudis. Al podi ha estat acompanyat per Toni Marí i Javi Serra, els dos del triatló Santa Eulària, que han entrat en segona i tercera posició respectivament. Quart ha quedat Esteban de la Heras, que s'ha imposat en la seva categoria de veterans B i cinquè un Samuel Urbano que tornava a la competició després d'una delicada lesió.
A la categoria femenina, Susana Gavilan, dels Esgarrapats, s'ha imposat a na Rebeca Hernández i a Eva Clapés del Hotel Pachá. S'ha pogut observar un increment de participació femenina en aquesta cursa, la qual cosa ens alegra, a veure si algun dia som tants homes com dones.
El circuit urbà, una mica regirat i trencacames per les costants pujades i baixades, ajudat per una mica de vent, ha estat dur, al menys per jo. Però ha fet les delíes del nombrós públic congregat a la plaça del poble, ja que han pogut veure passar els corredors fins a en sis ocasions, fins completar els 9 quilòmetres del recorregut.
Enhorabona als agraciats amb les sobrassades! La resta haurem de fer matances.


MÉS FOTOS CORTESIA DE N'ANGUS