dimarts, 27 d’octubre del 2009

XXVII Semi Marató d'Eivissa

Gran èxit de participació en la tornada de la Semi Marató al calendari de curses pitiús després d'un any sabàtic. 190 corredors a la sortida, 176 arribats a meta i 15 abandonaments deguts a la duresa de la prova. Els quasi 30 graus que marcava el termòmetre durant el matí,la gran humetat regnat en l'ambient i el perfil del recorregut varen fer molt dura la Semi d'enguany que ja de per sí ho és. Era el comentari general dels atletes una vegada arribats a Vara de Rei. A tots se'ls havia fet molt dura, el patiment havia set generalitzat i les marques molt per damunt de l'esperat en gran part d'ells.
De la cursa en sí, dir que n'Ouais Zitane va plantar cara fins darrer moment als atletes africans que coparen les primeres places. Dels d'aquí, Óscar Tolosa es plantà en cinquena posició. Gran paper de'n Javi Serra davant l'absència del seu company d'equip, Toni Marí, recuperant-se de la Tui-Marató. Carrerón de'n David Pérez, per davant d'il·lustres del top ten com Esteban de las Heras i Ángel Blanco. Després vingueren els atletes de l'Hotel Pachá, Eric Gautheron, Christoph i Víctor Costa.
Baixar d'1'30 en aquesta Semi et colocava entre els 25 primers. No és una semi per fer marca personal.
En categoria femenina victòria sense oposició de la mallorquina isabel Durán. Més disputades van estar la resta de places del podi, on n'Eva Clapés va fer segona en el seu debut en la distància. Fàtima Blàzquez la va seguir molt de prop en una tercera posició.
Aviat tenim una altra Semi, la de muntanya de Sant Antoni, el dia 29 de novembre. Allò és un rotllo completament diferent, es pateix i es disfruta d'una altra manera.Ahhh, però abans sembla ser que tindrem la segona edició de la cursa de les festes de Santa Gertrudis (22/11) i el cros de Buscastell el dia 15.