dimarts, 14 d’agost del 2012

Arrancam!


Al final sí. Finalment es durà endavant la cinquena edició de la popular cursa de Sant Mateu, això sí molt probablement sigui la darrera edició, almenys amb jo com a màxim responsable de l'organització. La prova ha estat molts de dies subjectant-se amb un filet, a punt de caure del calendari de curses de les pitiüses des que es va anunciar a l'Associació de vesins de Sant Mateu una fortíssima retallada econòmica per part de l'Ajuntament a la subvenció per l'organització de les festes patronals d'enguany, de més del 50%. No es pot mantenir el mateix programa d'actes de l'any anterior amb molts menys sous, s'han de retallar actes.
Després de diverses reunions de la directiva de l' Associació, finalment s'ha decidit mantenir la cursa perquè és l'acte amb més repercussió de totes les festes i perque pràcticament s'autofinancia amb les inscripcions dels corredors, només sortia una petita part de l'Associació.
Degut a la dificil situació econòmica, com a novetat per aquesta cinquena edició, l'associació de vesins ha decidit organitzar una paella popular a benefici de l'Associació en les mateixes instal·lacions esportives una vegada finalitzada la prova. Es servirà paella acompanyada d'ensalades, pa, vi pagès, sangria, refrescos i fruita, tot això al mòdic preu de 12 € els adults, 8 € els boixos d'entre 4 i 12 anys, els menors de 4 anys gratis. Aquesta paella s'organitza per recollir sous i sufragar les despeses de les festes i de la cursa.
Podreu comprar els vostres tiquets a la web d'elitechip quan formalitzeu les inscripcions i s'us entregaran quan recolliu els dorsals.

La cursa sofrirà retallades mínimes que no afectaran als serveis que s'han vingut donant als corredors els darrers anys. Amb els 8 € d'inscripció no basta per cobrir tot el pressupost de la cursa. Pensau que amb les inscripcions de la cursa grossa s'han de pagar les curses dels petits també. Econòmicament no col·labora ni el Consell ni l'Ajuntament, tant sols La Sirena centres comercials, financia les samarretes de cotó de les curses infantils.
Des d'aquestes línies aprofitam per demanar col·laboració amb la cursa per finançar les samarretes tècniques, donació de productes per la bossa del corredor o regals pels sortejos. Qualsevol cosa serà benvinguda.
A partir de ja estam en contacte informant-vos de les novetats en aquest bloc i a l'esdeveniment creat per l'ocasió a Facebook.
Les inscripcions s'obriran aquesta setmana, tindreu més d'un mes per realitzar-les, no ho deixeu per darrer moment, a l'organització per efectes de previsions etc. no ens va gaire bé.
Tots a entrenar ! Teniu una cita a Sant Mateu el dia 23 de setembre! Us esperen els únics 10 KM en ruta de l'illa!