dijous, 22 d’abril del 2010

Cursa passeig a passeig



 Un any més arriba una de les curses més esperades pels corredors de la pitiüses: la "Passeig a Passeig". Aquesta emblemàtica prova arriba aquest any a la seva 16a edició. Amb sortida a Vara de Rei a Vila i arribada a s'alamera de Santa Eulària, aquesta cursa és de les més importants sinó la que més del panorama atlètic pitiús, tant per organització com per participació.

L'atractiu del recorregut, que uneix les ciutats d'Eivissa i Santa Eulària, amb la duresa dels quilòmetres inicials seguit de trams on es pot còrrer ràpid (a qui li quedin forces) i una arribada espectacular entrant a Santa Eulària pel pont vell, fan que sigui una prova molt atractiva pel corredor popular de les illes. La distància és ideal per aquestes altures de temporada, 15 quilòmetres. Esperem que el temps acompanyi.
Les inscripcions finalitzen el divendres 23 a les 12 hores i s'han de realitzar al telèfon de la piscina de Santa Eulària el 971336004 o a l'email atletisme@santaeularia.com.

La sortida està prevista per les 10 del matí. L'organització posa autobusos tant per baixar de Santa Eulària a la sortida ( 8'15 del matí), com per pujar de Vila a Santa Eulària per disputar la Mini cursa ( 9 h Vara de Rei), així com per tornar de Santa Eulària a Vila després de l'entrega de premis ( 13'30 Santa Eulària).

En quant als favorits, indubtablement Zitane si la corre, sinó Tolosa, el buitre, Javi Serra, De las Heras.... els de sempre. No sabem si hi haurà participació de corredors de fora de l'illa, l'any passat per motius econòmics no va haver participació forànea i la victòria va quedar a casa, n'Óscar Tolosa va ser el primer en creuar la línea de meta.

Ens vegem el diumenge a Vara de Rei. Salut i quilòmetres, molta sort a tots els participants.