divendres, 23 de setembre de 2011

Recollida de dorsals.


Des de l'organització us volem animar a tots i totes que us sigui possible a que vingau el dissabte a la tarda a retirar el dorsal. Estarem a partir de les 17 hores fins les 20 hores aproximadament. Podreu recollir el dorsal i la modesta però molt xula bossa del corredor on trobareu la camiseta i alguns productes donats pels col·laboradors.
Trobareu una carpa on una tenda especialitza en el running, Vidasport, us mostrarà les últimes novetats, així com ofertes i productes que podreu necessitar per la cursa del diumenge. Perque no us falti de res i no tingau excusa.
A aquesta hora tindrà lloc també una caminada popular de Nòrdic Wàlking, d'uns 6 km al voltant del pla, finalment no es pujarà a Es Camp Vell, l'organització l'ha volgut fer més accesible per tothom.
Us recomanam venir a buscar el dorsal demà perquè diumenge vindreu més tranquils, amb el dorsal posat de casa, amb temps per aparcar, calentar, saludar als companys i evitar així estresos i nervis innecessaris. També us el pot recollir algun amic o company. Sortirem tots guanyant! Us esperam demà a Sant Mateu.

Inscripcions tancades!!


Bé, informar-vos que al tancament de les inscripcions, hi ha 389 valents i valentes que s'enfrontaran als 10 km Sant Mateu. En total, comptabilitzant totes les categories són 627 inscripcions les realitzades a través de la web elitechip.net.
A hores d'ara estam rebent sol·licituds de corredors que encara volen apuntar-se. Lamentant-ho molt hem de denegar aquestes sol·licituds. Les previsions han estat desbordades i anam justos. La cursa ja no pot absorvir més participants, per temes de seguretat, assegurança i demés coses que s'han de preveure amb molta antel·lació. Les inscripcions han estat obertes 2 mesos justos i no podem deixar-ho pel darrer moment. Esperam que ho entengau.

dimarts, 20 de setembre de 2011

Presentació de la cursa

Ahir es va realitzar a l'ajuntament de Sant Antoni de portmany la presentació de la quarta edició dels 10 km Sant Mateu als mitjans de comunicació. Es va aprofitar per recordar els horaris: 10 hores cursa de 10km i 5 km, i a partir de les 11'30 hores les curses de les categories inferiors.
Es va destacar que no es realitzaran inscripcions el dia de la prova i que aquestes es tanquen el divendres 23 a la nit, 21 hores aproximadament.
Per agilitzar una mica la recollida de dorsals del dia de la prova, també es podran recollir el dissabte 24 a partir de les 5 de la tarda al poliesportiu de Sant Mateu. Aquell dia hi haurà també una caminada popular de nòrdic walking d'uns 10km de muntanya pel Camp Vell, molt polit el recorregut.
En quant a favorits per endur-se la victoria (sempre pregunten el mateix...), Zitane encara no ha confirmat la seva participació, així com tampoc els corredors del CA Pitiús. Sinó corre Ouais, Tolosa, Guirado (que no sabem si farà la de 5km o l'absoluta) Planells, Dani González, Buitre, Urbano i algun altre es disputaran la victòria. En la categoria femenina passa el mateix, la  gran favorita, Atteneri, no sabem si participarà. Altres candidates a la victòria són: Amparo Villar, Maria José Morell i Paula Romero, sorprenent guanyadora en les darreres proves (Rafal Trobat, Ibiza 5km i Sant Bartomeu). Ja es vorà, la carretera dictarà sentència.
Anau ultimant la preparació i descanseu.