dilluns, 15 de desembre del 2008

Excel·lent circuit de cros


El passat diumenge es va disputar a Santa Eulària el segon cros de la temporada. El temps ens va respectar i es van poder celebrar unes interessants curses amb bastanta a participació. Pensam però, que a la categoria popular hi podrien participar molts més atletes habituals a les curses populars i que no apareixen als divertits crossos.
A Santa Eulària tenen un magnífic circuit de cros amb una zona més regirada i amb corbes, i amb unes dues rectes interessants per marcar ritmes més alts. Situat al complex esportiu de Santa Eulària, es pot disposar d'un fàcil aparcament i es podrien utilitzar (en properes edicions o en campionats oficials..) les dutxes del camp de futbol o pavelló. Inclòs la pista d'atletisme com zona de meta, jutges, podi d'entrega de premis, etc.
Per últim donar l'enhorabona a l'organització: circuit excel·lecent i perfectament senyalitzat (malgrat el vent) d'una distància ideal de 1050 metres, carpes, guarda-roba amb cadires i estora,megafonia i entrega de trofeus "express" a l'instant després de cada cursa per a que els boixos de les categories inferiors no tenguin que esperar fins els final amb el fred que feia. Un acert.

CLASSIFICACIONS CROS SANTA EULÀRIA DES RIU (Clicar aquí)

FOTOS DEL NOSTRE AMIC ANGUS ( Clicar aquí )

2 comentaris:

  1. Enhorabona a tots els participants i a l´organització. Fotos dels juvenils i de la cursa absoluta aqui:
    http://picasaweb.google.com/anguszapatilla
    Adeu

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Angus per les teves fotos, són excel·l3nts. Afegiré un enllaç a la notícia per què estiguin més a mà.

    ResponElimina