dimarts, 20 de gener del 2009

Anouar Dabab i Attenneri Tur guanyen la pujada al Puig de Missa


Els atletes del pitiús, Anouar Dabab i Atteneri Tur venceren aquest diumenge en la XVIII Pujada al Puig de Missa, a Santa Eulària des riu. En un dia esplèndid com el d'aquest diumenge, no era d'estranyar l'elevada participació a les dues versions d'aquesta emblemàtica cursa del calendari atlètic pitiús. A la mini pujada, nombroses famílies s'aproparen al passeig marítim de Santa Eulària per gaudir d'un matí practicant esport en família. Pares, mares, boixos, boixes, cotxitos, mascotes... el passeig marítim queda petit per aquest riu de gent que corren disfrutant d'aquest entorn.
A la prova reina, Dabab i Tur imposaren el seu ritme des d'un primer moment. Al primer només el podia seguir de prop n'Óscar Tolosa que sembla relegat de per vida a la segona posició. Quan no és Zitane, és qualsevol dels altres atletes d'origen magrebí del pitiús que li prenen l'escaló més alt del podi. Acompanyà en el podi a Dabab i Tolosa, l'eivissenc Ramón Fernández Tur, del Turteam (equip que només accepta corredors que tinguin un llinatge Tur). Ramón segueix escalant posicions des de la seva tornada a les curses a peu i ja ha aconseguit pujar-se al podi.
En quant a les dones, la segona va ser Noelia Pérez que podia així revalidar el títol i el tercer lloc per a na Rebeca Hernández, una altra habitual als podis de les curses.
En quants arribats a meta, a la minicursa es comptabilitzaren 300 atletes i a la Pujada 274 corredors de les categories aleví fins a veterans.

PODIS PUJADA
Masculí
  1. Anour Dabab C. A. Pitiús 6'57''
  2. Óscar Tolosa R. Ferrol 7'11''
  3. Ramón Fernández Turteam 7'37''
Femení
  1. Atteneri Tur C. A. Pitiús 8'28''
  2. Noelia Pérez C. A. Pitiús 9'26''
  3. Rebeca Hernández Independent 9'37''
CLASSIFICACIONS OFICIALS (Aquí)
FOTOS



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada