dijous, 29 de gener del 2009

Volem la vostra opinió

Com ja debeu saber, la II edició dels 10km pla de Sant Mateu està prevista que es celebri el 27 de setembre. Abans de finalitzar l'any 2008 ja l'havíem inclòs en el calendari oficial de la Federació Balear d'Atletisme per què ningú ens agafàs aquesta data. Idò resulta, que el mateix dia es disputarà el triatló Home de Ferro a Santa Eulària, que es solia disputar el primer cap de setmana d'octubre. El motiu del canvi de data del triatló és que a Barcelona s'ha organitzat pel 1r cap de setmana d'octubre un Iroman, el mateix dia que s¡havia de dispustar el de Santa Eulària.
En un principi no ens preocupava coincidir amb l'Home de ferro, per què pensam que aquesta prova no ens llevarà corredors, només algun parell de triatles. Després de reflexionar-ho bé estam plantejant-nos un canvi de data de la nostra prova. Per què? A molts dels esportistes que participen en la nostra cursa els hi agrada assistir d'espectadors o voluntaris a l'Home de ferro. La cobertura de la prova (diaris, televisió, etc.) es voria perjudicada per la major tirada i prestigi del triatló. Pensam que avançant-la al dissabte, tal vegada ens podríem inclòs beneficiar del triatló (més participació, d'algun triatleta o familiar acompanyant o a les categories de promoció, etc.). També d'alguns aspectes tècnics de l'organització que podríem compartir amb l'Home de ferro.
Bàsicament tenim 3 opcions:
  1. Dissabte 26 de setembre al matí.
  2. Dissabte 26 de setembre a la tarda.
  3. Diumenge 27 de setembre al matí (coincidint amb l'Homedeferro).

Podeu opinar a aquesta entrada del bloc o l'enquesta que hem habilitat.

Esperam les vostres opinions, són molt importants per nosaltres.

1 comentari:

  1. Personalmente prefiero correr por la mañana. Y al trabajar por turnos, el día me sería indiferente. Igualmente tendré que rogarles a mis jefes el día libre... Un abrazo enorme. Salud y kilómetros. May.

    ResponElimina