dijous, 26 de febrer del 2009

A falta de curses...duatló de muntanya

La veritat és que darrerament no hi ha curses a peu. Des de la final de cros, 25 de gener, no hi ha hagut cap cursa, ja que no entenem com a tal la Pagès Extrem. Així que el que tengui ganes de fer alguna cosa i s'atreveixi amb la bicicleta de muntanya, el proper dissabte 7 de març a la tarda, pot provar de fer el II Duatló de muntanya de Cala Bassa, organitzat pels nostres amics del GE Es Vedrà. Les distàncies la veritat que són curtes, a l'abast de qualsevol, 3km cursa a peu, 9km de bicicleta de muntanya i 3 més de cursa a peu. El circuit de bicicleta diuen que no és mica complicat, però això ho diuen aquestos "pros".
També hi hauran duatlons pels més petits en un senzill circuit per anar introduint-los en aquest esport que combina la bici i la cursa a peu.
Les inscripcions costen 5 € si estau federats i 10 € si no ho estau. Es poden realitzar online a través de la pàgina web del GE Es Vedrà, club organitzador. El pagament es farà efectiu a l'hora de recollir el dorsal a la mateixa zona de boxes.
Volem veure molts corredors donant la cara i posant les coses difícils a triatletes i ciclistes. Ànims i disfrutar del duatló.
CLASSIFICACIONS


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada