dijous, 12 de febrer del 2009

Volta a Eivissa: Un gran repte.



La notícia sortí al diario de Ibiza d'ahir dijous: El retorn de la volta a Eivissa. Sembla ser que l'Associació d'atletes veterans d'Eivissa (AVE), i en concret el corredor Jordi Salewski, volen reprendre la Volta a Eivissa per etapes, que van posar en marxa fa aproximadament una dècada. Al diari no es donaven massa detalls i emplaçaven a contactar amb Salewski per a més informació. Es parla de flexibilitat per dur a terme el repte. També es dóna llibertat per recórrer una o més etapes diàries, així com a córrer de dia o de nit.
A mi, personalment, em queden moltes preguntes: És una cursa individual? No es pot sortir en petits grups o parelles? Hi ha unes dates fixades per fer la volta? És competitiva? Malgrat no sigui oficial, algú s'encarregarà d'enregistrar els temps? S'ha d'inscriure a alguna banda? I més preguntes que tenc... Crec que hauré de contactar amb Jordi.


Jordi Salewski (de blau) a la cursa de Santa Gertrudis

1 comentari:

  1. Efectivament, no és competitiva. Es tracta d'una prova individual, de resistència més que de velocitat. El disseny és d'en Jordi Salewsky, y fa uns deu anys hi varen participar alguns atletes d'Eivissa, amb molt bones marques. Actualment consta de 18 etapes, amb un total de 180 km. S'ha représ l'interés, i darrerament l'han complert dos atletes, un d'ells en la modalitat de Marcha Nórdica, en 9 etapes, y l'altre un basc, en quatre etapes y en carrera. Si et fan falta més dades, pots contactar al correu detalamanca@gmail.com
    Salutacions.

    ResponElimina