dimecres, 11 de març del 2009

VI Trofeu internacional de marxa atlètica Santa Eulària

El pròxim dissabte 28 de març a la tarda es disputarà a Santa Eulàraia el VI Trofeu internacional de marxa. Al llarg d'un circuit d'un quilòmetre al carrer Sant Jaume, gran part de l'èlit espanyola i europea de la marxa faran les delícies dels espectadors. Això serà a partir de les 16'30 hores, però abans, a les 15'30 hores tindran lloc les curses de les categories inferiors i escolars, on els joves atletes de les escoles municipals i clubs de l'illa es foguejaran en aquesta espectacular disciplina atlètica.
Els interessats en participar ha d'omplir la butlleta del tríptic i enviar-la per fax a la piscina de Santa Eulària (971319023).
Disfruta de la marxa !! Ens vegem.

Trofeu internacional de marxa atlètica Santa Eulària des riu.

2 comentaris:

  1. Dario hi ha una cursa nocturna el 2 de maig organitzada per cijae i eivissa underground tens més informació a la pàgina web esgarrapats ho dic per si vols penjar-ho a sa teva pàgina pla de sant mateu.Salud!!!

    TURTEAM.

    ResponElimina
  2. Pareix ser que competirà a Santa Eulària el gran Paquillo Fernández i Jesús Ángel García Bragado, dos cracks de l'atletisme espanyol. Espectacle pur veure'ls marxar a 4' el km.

    ResponElimina