dissabte, 16 de maig del 2009

Toni Marí guanya la mitja de Formentera

L'atleta del Triatló Santa Eulària s'imposa en la primera edició de la mitja marató de Formentera. Toni s'ha imposat a Ángel Blanco, amb una marca d'1:16:49. El podi l'ha completat un explèndid Esteban de las Heras (1:19:48) imposant-se en la seua categoria. Molt a prop del podi s'ha quedat Ramon Fernández. Els quatre primers classificats han set eivissencs, seguits després per un parell de corredors mallorquins.
La categoria femenina ha estat molt descafeinada, amb poquíssima participació, i on cap de les habituals als podis de les curses de les pitïuses ha estat a la línia de sortida. De fet, la primera classificada ha creuat la línia de meta passades les 2 hores.
Dels 101 atletes que comentàvem ahir que hi havia escrits, sols han finalitzat la prova 86 corredors.
En quant a organització, sembla que ha set excel·lent, segons comenta la nostra amiga May més avall. Autobusos fins la sortida, guardarroba, banys i dutxes a l'arribada, pasta party, samarreta tècnica i molt guapa, etc.
Ens agradaria conèixer l'opinió dels que heu participat en forma de comentaris a aquest bloc.
Enhorabona a tots i totes que heu finalitzat aquesta mitja marató de Formentera i als organitzadors, fent així possible el naixement d'una nova prova atlètica que promet molt. PER MOLTS ANYS!!
CLASSIFICACIONS OFICIALS
CLASSIFICACIONS CATEGORIES

8 comentaris:

  1. Enhorabuena a todos los que participamos en estas carreras y sobre todo a la organización, en mi opinion la carrera fue perfecta en todos sus aspectos. En cuanto a la carrera fue dura, empezamos con el sol un poco tapado pero a mitad de recorrido "pegaba de lo lindo"(de hecho al final lo acuse),el recorrido la verdad es que me descoloco,subidas,bajadas....rompepiernas, pero disfrute mucho y mejor aún despues del resultado. Os animo a que el próximo año, que seguro se repite la 1/2marató de Formentera, según la organización, a que participemos todos y disfrutemos de un magnifico dia, un saludo y nos vemos en la II Cursa 10km Pla de Sant Mateu. Angel Blanco.

    ResponElimina
  2. La mitja marató de formentera ha estat la mllor cursa a la que participat de les pitiuses, en quant a organització, logística, atenció al corredor,serveis pre i post cursa com dutxes , wc a la línia de sortida i d´arribada, cronometratge per xip , camiseta tècnica de qualitat, (inclós un pot de peix sec a la bossa d´es corredor)...tot molt bé...un deu per sa gent que ha fet possible aquet esdeveniment.
    Per cert, enhorabona al guanyador , en Toni "butra" tot un campió i millor persona així com felicitar als meus companys d´equip en Esteba De Las Hera , tercer classificat i en Ramón fernández , cuart classificat.
    El circuit és totalment "trencacames" ja que baixes sa Mola i ja et penses que serà tot pla i d´això res de res ja que hi ha continus "falsos llano" que piquen cap amunt, i si això ,li sumam el sol de justícia de formentera per aquestes dates,es va fer realment molt dura, poc recomenable per fer marca personal.
    Personalment,crec que seria millor que es fes a partir de les set de la tarda com passa a sa mitja de Manacor, que es celebra per aquestes dates, ja que també podia venir molta gent que fa feina dissabte al matí.
    Bé..això és tot, salut i km a tothom i ens veim a II pla de Sant Mateu.
    David Tur.El Hotel Pacha.

    ResponElimina
  3. alguien sabe algo del duatlon de formentera? Todo el mundo piensa que solo es para los de allí. Pero Guillem Alemany escribió en el blog que estaba abierto a cualquiera. ¿donde se puede conseguir mas info? Parece el secreto mejor guardado!!!!!!!!!Y luego quieren que la gente participe!

    ResponElimina
  4. Segons Guillem, serà el dia 31 a les 11 h. La sortida serà a la plaça de l'església de Sant Ferran. Les inscripcions seran gratuïtes i es podran realitzar una hora abans de la sortida. Les distàncies són 4'5-22-4'5. Us mantindrem informats.

    ResponElimina
  5. EN UN PRINCIPI LA DUATLO SEGONS ELS AMICS DE LA BTT DE FORMENTERA ORGANITZADORS DE LA PROVA SERA EL DIA 31 DE MAIG A LES 11:30 ISCRIPCIONS UNA HORA ABANS A LA PLAÇA DE S´ESGLESIA DE ST FERRAN RECORDEU QUE ES POT FER IDIVIDUALMENT O EN EQUIPS ESTABLERTS PER SORTEIG ESPERO LA VOSTRA PRESENCIA I SI HAGUES CANVIS D´ULTIMA HORA JA HOS INFORMARIA
    GUILLEM ALEMANY

    ResponElimina
  6. Hola Dario et paso l´in formacio sobre el duatló

    XII DUATLÓ DE FORMENTERA
    (Cursa a Mountain-Bike i a peu)
    FESTES DE SANT FERRAN 2009
    DIUMENGE, 31 DE MAIG
    Inscripció:
    10:30h a la Plaça de l´esglesia
    de Sant Ferran
    Sortida:
    11:30 davant l´esglesia
    Categories:
    Juvenils (de 15 a 17 anys)
    Seniors (de 18 a 39 anys)
    Veterans ( de 40 a 49 anys)
    Veterans (mes de50 anys)
    Femenina
    Equips:
    Equips de tres atletes i categories
    obligatori una dona o jove fins a
    14 anys
    Rellevaments:
    1º 4.500 mts a peu
    2º 22.500 mts bici btt
    3º 4.500 mts a peu

    Guillem Alemany

    ResponElimina
  7. Moltes gràcies Guillem per la teva informació.

    ResponElimina
  8. Hola Dario et volia informar que el dia 19 de Juliol es disputa la milla d´es Pujols a Formentera aviam si s´anima força gent per vindre a correr
    Salut I km
    Guillem Alemany

    ResponElimina