dimarts, 11 d’agost del 2009

Ja tenim logo !



Ja tenim el logo per la cursa d'aquest any, esperam que us agradi. Aviat començareu a veure'l als cartells proomocionals de la cursa. També estarà a les samarretes que obsequiarem a tots aquells que finalitzin la carrera. És una imatge senzilla, moderna i on es posa enfasi en la distància de la prova, 10 km, ja que és el nom oficial de la prova i única d'aquesta distància que hi ha a les Pitiüses.
Anam fent a tota marxa, us mantindrem informats.

9 comentaris:

  1. Molt xulo es logo!.

    Ànims..., feu una tasca que no té preu per pujar s´atletisme popular eivissenc i promocionar-lo entre els més petits.

    David tur.

    ResponElimina
  2. Gràcies David, esperam que agradi a la gent. No faltis als 10km Sant Mateu !

    ResponElimina
  3. Hola Dario saps si enguany es fa el mini marato de les festes de st Bartomeu i si es fa quant sera la distancia i la hora.
    Gracies

    ResponElimina
  4. Ha per cert que no habia dit res molt guapo el logo sencill i impactant

    ResponElimina
  5. Guillem: el dissabte 29 d'agost a les 17 hores minimarató Sant Bartomeu al passeig de ses fonts de Sant Antoni. Distàncies les de sempre, al voltant dels 4 km.

    ResponElimina
  6. Muy guapo el logo! Dario eres un makina con todo esto! Gracias por todo el trabajo que haces!
    Salud y kilometros! May

    ResponElimina
  7. May, nada de eso, solo soy un corredor del montón que un día decidí organizar una carrera basándome en lo bueno de las muchas que he corrido, pillando ideas de aquí i de allí.. Tengo muchas, je,je,je pero ahora falta que las autoridad€s me dejen llevarlas a cabo.

    ResponElimina
  8. Dario, asume el merito que lo tienes. Muchos tendrían que aprender de ti. Con ganas y esfuerzo se consiguen muchas cosas! Animo campeón! ah... si tu eres del montón... yo soy un caracol!!!! je je! Saludos, May

    ResponElimina
  9. la carrera esta muy bien, me encnta pero...lo de la inscripcion lo veo un fallo. no entiendo pq por 5 euros tengo q dar mi numero de cuenta por internet¡¡

    ResponElimina