diumenge, 29 de novembre del 2009

El buitre, Rei de la muntanya


Toni Marí Comolar s'ha imposat aquest matí en la segona edició de la Mitja marató de muntanya ISLA DE IBIZA. Toni ha aventajat en quatre segons al seu company d'equip Javi Serra. Ha completat el podi l'incombustible Esteban de las Heras, de l'Hotel Pachà.
En quant a la categoria femenina, s'ha repetit el podi de la cursa de la sobrassa de diumenge passat. Ha guanyat Susana Gavilan del Esgarrapats, seguida de Rebeca Hernández i Eva M. Clapés, de l'Hotel Pachà.
En quant a la cursa, dir que ha estat organitzada fregant la perfecció. Bossa del corredor amb 3 camisetes la tècnica pratocinada pel MAMBO, molt guapa. Medalla per tots. Diploma i classificacions consultables quasi a l'instant. Avituallaments nombrosos, més dels necessaris diria jo i molt complet. Circuit perfectament senyalitzat, a cada pocs metres hi havia una cinta senyalitzadora. Tots els quilòmetres senyalitzats, inclòs un temps mig de control amb xip. Circuit meravellós. Si hagués de posar un però, diria que haurien pogut posar uns baldes grossos o capses de cartró uns metres després de cada avituallament per llançar les botelles. Se'ns ha dit a la sortida que no les tiréssim però un no sabia que fer amb elles.
Nombrosos premis i trofeus. I sorteig d'un viatge per dues persones amb tot pagat que ha anat a parar a les mans d'en Gerard Soler, dels Esgarrapats.
A nivell personal, he disfrutat de la cursa i només he patit en la pujada a sa talaia. Volia baixar de les 2 hores i no ho he aconseguit per 26 segons. Posició 49, 13 de la meva categoria veterà A. Un bon entreno, rodatge llarg de diumenge al matí.
CLASSIFICACIONS OFICIALS
DIPLOMES

4 comentaris:

  1. Les fotos són fins on ha aguantat la bateria. Ho sent. A veure si el nostre amic Angus ens penja les seves que l'he vist pel recorregut.
    Un matí increïble entre amics. Salut.

    ResponElimina
  2. Fotos a
    http://picasaweb.google.es/anguszapatilla/
    Felicitar a tots els corredors i també als organitzadors. Salut

    ResponElimina
  3. Felicitar a Matias Navas i demes colaboradors que han fet posible aquest esdeveniment m´he divertit molt i a mes ho he pogut compartir amb els meus amics i amigues que mes puc demanar

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies per les fotos. Estan guapíssimes no com les meues, jeje.

    ResponElimina