diumenge, 22 de novembre del 2009

Óscar Tolosa guanya una bona sobrassada


L'atleta del Pitiús, Óscar Tolosa, s'ha imposat aquest diumenge en la segona edició de la cursa de Santa Gertrudis. Al podi ha estat acompanyat per Toni Marí i Javi Serra, els dos del triatló Santa Eulària, que han entrat en segona i tercera posició respectivament. Quart ha quedat Esteban de la Heras, que s'ha imposat en la seva categoria de veterans B i cinquè un Samuel Urbano que tornava a la competició després d'una delicada lesió.
A la categoria femenina, Susana Gavilan, dels Esgarrapats, s'ha imposat a na Rebeca Hernández i a Eva Clapés del Hotel Pachá. S'ha pogut observar un increment de participació femenina en aquesta cursa, la qual cosa ens alegra, a veure si algun dia som tants homes com dones.
El circuit urbà, una mica regirat i trencacames per les costants pujades i baixades, ajudat per una mica de vent, ha estat dur, al menys per jo. Però ha fet les delíes del nombrós públic congregat a la plaça del poble, ja que han pogut veure passar els corredors fins a en sis ocasions, fins completar els 9 quilòmetres del recorregut.
Enhorabona als agraciats amb les sobrassades! La resta haurem de fer matances.


MÉS FOTOS CORTESIA DE N'ANGUS

6 comentaris:

  1. Bonita y dura carrera, Darío con tu permiso sustraigo unas fotos para el Blog, espero no te importe. Un saludo.

    ResponElimina
  2. Todas las que quieras para eso estan. Un abrazo

    ResponElimina
  3. Penjareu ses classificacions de sa carrera de Santa Gertrudis?? Gràcies

    ResponElimina
  4. Quan tengui les classificacions les penjaré.

    ResponElimina
  5. No és per res, però crec que les classificaions tenen bastantes errades. Falta gent coneguda, etc.M'he permés el luxe de corregir algun llinatge. Les oficials sense retocs estaran penjades a faib.es.

    ResponElimina