diumenge, 10 de gener del 2010

Època de maratons


Amb l'arribada de l'hivern comencen els maratons: Sevilla, València, Barcelona, Madrid, Vitoria... a més dels de l'estranger: Londres, Paris. Els he nomenat en ordre en el qual es disputen, aquest rosari de maratons comencen a meitat de febrer, amb Sevilla i València. A març, Barcelona. I a l'abril, Madrid, Paris, Londres. Finalment a maig, Vitòria.
Cada vegada som més els eivissencs maratonians. Fa poc de temps parlàvem a aquest bloc d'una bona colla dels nostres corredors que participaren a la de Donosti, al passat mes de novembre.
Que jo conega, el nostre amic Gustavo Quirós i Antonio Carreño, seran els primers en enfrontar-se a la mítica distància a la capital andalusa. Gustavo actualment pateix una lesió, però pensa intentar-ho de tota manera. Forma part de la seva preparació per debutar en un Ironman.
A la setmana següent, vuit valents, entre els quals em trob, recorrerem els carrers de València per completar els 42195 metres i finalitzar, de nou, en la mítica pista blava d'atletisme de l'antic Turia. Han de deixat de banda el circuit de fòrmula 1 i el trist recorregut de l'edició passada. Aquest emblemàtic marató promet en el seu 30è aniversari. Molt popular i poca èlit. Els participants eivissencs serem els següents:
  • José Maria Cardona    GE Es Vedrà
  • Xicu Ribas  GE Es Vedrà
  • Vicent Marí  GE Es Vedrà
  • Pepet Colomar  GE Es Vedrà
  • Toni Llorens   GE Es Vedrà
  • Vicenta Mayans Triatló S. Eulària
  • Matías Noguera Triatló S. Eulària
  • Darío Muñoz    Independent
  • Jorge Alabarta    Formentera
  • José Manuel Martínez CA El Hotel Pachá
Des d'aquí us animam a estrenar-vos en la marató a tots aquells corredors que ja heu disputat alguna mitja i encara no s'heu decidit a enfrontar-se a la mitica distància dels 42km. A la marató se li ha de tenir respecte però mai por. Qualsevol corredor popular, amb una mica de dedicació i constància (3-4 dies per setmana) i incrementant una miqueta la distància dels rodatges, pot afrontar amb garanties el seu primer marató amb l´'unic objectiu de finalitzar-lo i disfrutar-lo, no patir-lo, sinó no tindreu ganes de disputar cap més.

Si algun seguidor d'aquest bloc coneix algun company que vagi a afrontar un marató, que ho comenti i l'afegirem al llistat dels Filipides eivissencs.

Salut i quilòmetres.

2 comentaris:

  1. Ostras!!!!Darioooooooo
    Muchas gracias por incluirme en el grupo de corredores pitiusos que van al maraton de valencia jejjeje
    Que pasada!!!!es un honor!!!
    Un abrazo
    jorge alabarta

    ResponElimina
  2. hola Dario, n´Antonio carreño poley, tambe anirá a sa marato de Sevilla, saluts.

    ResponElimina