diumenge, 17 de gener del 2010

Óscar Tolosa s'imposa al Puig de Missa

FOTOS ANGUS

L'atleta del pitiús torna a pujar al més alt del podi en un matí excel·lent. La XIX Pujada al Puig de Missa ha set un èxit de participació, sobretot a la mini pujada, malgrat la coincidència amb el duatló cros d'Es Cubells. A la Pujada sí que s'han fet notar sombroses absències de corredors populars asidus a les curses que compaginen el nostre esport amb el ciclisme. També s'han notat les absències de corredores a la categoria femenina, la qual cosa ha fet que na Rebeca no trobés pràcticament oposició.
Tolosa també s'ha imposat amb certa comoditat davant un sorprenent Víctor Costa, del Pachá, al que ha aventatjat en 40'' a la línia de meta. n'Óscar ja marxava destactat als primers trams del passeig marítim. Ha completat el podi en Javier Serra del Triatló Santa Eulària, que ha entrat pràcticament junt a Víctor.
A la categoria femenina, Rebeca Hernández, la independent d'or, ha superat en 20 segons a na Noelia Pérez del Pitiús i les ha acompanyat al podi la valenciana del CA Safor, de Gandia, n'Amparo Villar que torna a agafar la forma després d'haver set mamà fa apenes 8 mesos. Enhorabona a totes elles.
El dia ha acompanyat i hem pogut gaudir d'un matí d'atletisme excel·lent que més podem demanar. La xocolatada impressionant, amb molts de dolços per recuperar.
A destacar els bastants fondistes que s'han apropat fins la línia de sortida corrents des de Vila i més lluny aprofitant per fer els rodatges llargs de les seves preparacions a mitges maratons i maratons.

CLASSIFICACIÓ PUJADA 2010

CLASSIFICACIÓ MINI PUJADA 2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada