diumenge, 10 d’abril del 2011

Tolosa repeteix victòria a la Passeig a passeig 2011.


Óscar Tolosa i Atteneri Tur, els dos del C.A. Pitiús, s'han imposat aquest matí a l'última edició de la tradicional cursa Passeig a passeig.
El salmantí no té rivals que li puguin plantar batalla a Eivissa i s'ha imposat clarament. Allò interessant en cada cursa és saber qui acompanya a Tolosa en el podi, en aquesta ocasió han set Dani González i José Planells, els eivissencs més en forma en l'actualitat. El Buitre ha tingut problemes físics, però tirant d'orgull, no ha abandonat i ha entrat molt darrera del que és habitual en ell. Ha reaparegut en Samuel Urbano, que ha estat lluny del podi.
Més interessant ha estat la cursa femenina, cada vegada amb més participació. També ha tingut una dominadora clara, Atteneri Tur, que està a un altre nivell. Però per darrera ha hagut una lluita espectacular per pujar al podi entre Amparo, Sonia, Erika i Rebeca. La de Gandia, corrent en progressió com és habitual en ella, de menys a més, ha aconseguit entrar segona en meta, seguida de Sonia Contreras, del CA Santa Eulària. Rebeca que va reparèixer a Sa Talaia, va agafant la forma i ha fet quarta. A Érika Torres se li ha fet llarga la cursa.
Récord de participació amb uns 380? corredors on no ha faltat ningú dels habituals. La gent cada vegada està més en forma i tots van com motos, qui no corre vola. Enhorabona a tots.

CLASSIFICACIONS OFICIALS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada