dimarts, 2 de desembre del 2008

A Formentera sense barca.

Pareix ser que enguany el Consell no pagarà la barca a Formentera als corredors que viatgin a disputar la XXX Cursa de la Constitució. Sembla que al separar-se el Consell d'Eivissa i el de Fomentera, cada Consell diu que li toca a l'altre pagar les despeses del desplaçament i els uns pels altres, la casa per escombrar i ho acabaran pagant els corredors.
Estam els corredors discriminats front a altres esportistes als que sí se'ls hi paga la barca quan van a Formentera a competir? Sembla que sí. Varis són els corredors que estan plantejar-se no anar a Formentera sinó es paga la barca. Hem d'arribar fins a aquest punt per què se'ns tingui en compte?
Ja són vàries les decisions polítiques que ens venen afectant, i sempre els perjudicats som els amants d'aquest esport, que entre uns i altres se l'estan intentant carregar.
Esperarem notícies durant la setmana i cadascú que decideixi.
Vosaltres que pensau?

10 comentaris:

  1. jo tenc moltes ganes de correr sa cursa, però em pareix increible que es consells es facin net ses mans d'aquesta manera! què tal compartir es gasto entre es dos??...per cert, qui paga es barco a es corredors que venen de formentera a fer cross??

    ResponElimina
  2. Hola si me pudierais decir

    Como se inscribe???

    Sabeis horarios

    ResponElimina
  3. Ho pots fer de vàries maneres:
    Lloc d´inscripció: Consell Insular de Formentera. Conselleria d’Esports Eivissa, a la PISCINA DE CAN MISSES.
    Les inscripcions es faran fins al dia 5 de desembre al migdia.

    Per a més informació:
    Tel.: 971321087 ext 7. Mòbil: 630083230 (Dani)
    danideladuena@formentera.es o en el fax 971 32 10 63

    ResponElimina
  4. No estoy nada de acuerdo con que no se pongan de acuerdo entre el Consell de Eivissa y de Formentera. Según me comentaron por telefono cuando me inscribí, no lo pagan por cuestión de "politiqueo" y de "piques". Así que, muy a mi pesar, no iré. No creo que sea tan complicado fomentar las carreras populares y ayudar al corredor. (igual que la cancelación de la media maratón de Ibiza). Claro ejemplo de que "querer es poder": Cursa "pla de Sant Mateu", Media maratón de Montaña de San Antonio, Cursa de Santa Gertrudis.....próximamente la cursa de "Sa Salsa"... UN DIEZ PARA ELLOS!

    ResponElimina
  5. Totalment d´acord s´estàn carregant l´atletisme popular amb aquets piques de polítics de mitja tinta que no saben fer un altre cosa que "chupar del bote".

    L´ any passat ja hem vaig quedar sense bitllet de barca perque el mateix dia de la cursa per la tarda l´eivissa jugava un partit amistós contra el formentera i els bitllets de barca que ens pertocaven als corredors els van destinar als jugadors i acvompanyants.

    ResponElimina
  6. A veces hay que aislarse un poco de los conflictos político/económicos para poder disfrutar del placer de las carreras, y más en un lugar tan especial como Formentera.
    También tuvimos problemas este año con las semi-maratón y celebraron una carrera de mucha menos calidad (Cursa Popular d'Eivissa).

    Fuera de Ibiza se hacen muchas carreras gracias a iniciativas privadas, por lo que hay que pagar por participar.

    Aquí intentamos que los Ayuntamientos y organos de gobierno colaboren, pero si no se ponen de acuerdo es cosas importantes, imaginemos en cosas que al parecer no son de su interés.

    Es dificil pensar que Formentera no ponga el dinero de un barco que le abre la posibilidad de recibir un centenar de turistas dispuestos a pasar el día por su isla, comiendo en sus restaurantes o comprando en sus tiendas.
    A veces piden turismo de invierno, pero para pedirlo hay que saber verlo.

    Saludos

    ResponElimina
  7. Conentario muy acertado este último..luego hablan de desestazionalización y demás panplinas...

    good race in formentera!!!!

    Saludos.

    ResponElimina
  8. muy cierto esgarrapat!...igualmente, creo que el billete de los formenterenses cuando vienen a ibiza lo paga el consell de formentera. no deberia pagarnoslo el nuestro entonces?

    ResponElimina
  9. Idò jo ja he decidit. Molt al meu pesar, no aniré a Formentera, malgrat és una cursa que m'agrada molt i a la qual no he faltat en les darreres edicions.
    No hi ha dret que sempre acabem pagant els mateixos, els corredors, l'atleta popular, els boixos que deixaran de disfrutar d'un dia ple d'il·lusions (viatjar en la barca, córrer una carrera a Formentera, dinar tots junts, etc..). I ja no és pel que pugui valdre la barca, és pel fet de no tenir-nos en compte. I també ho faig pel fet de sentir-me descriminat respecte a altres esportistes (futbol sobretot) que tenen la barca pagada quan van a competir. Que jo no estigui federat, se me podria tirar en cara, però tampoc es paga als dels clubs ni escoles municipals. De fet, em consta que ni participaran tampoc els atletes de l'EMA Santa Eulària, CA Pitiús, ni CA Sa Raval de Sant Antoni. Aquests clubs traslladaven a Formentera molts d'atletes i acompanyants que es quedaven a dinar omplint restaurants, fent consumicions a bars i comprant a botigues de Sant Franceesc i la Savina.
    De qui és la culpa de tot el que està ocorreguent en aquest assumpte? Des de la meva modesta opinió pens que si el Consell de Formentera paga la barca als seus atletes quan venen a disputar curses aquí (darrerament els hem vist participar a Santa Gertrudis i Buscastell), el Consell d'Eivissa ens hauria de pagar el desplaçament als atletes d'aquí. No cregueu? Formentera ja posa els autobusos gratuïts de la Savina a Sant Francesc. A una mala també ho podrien pagar a mitjes, no sé..
    A tot això de quants sous parlem? d'una misèria si ho comparem a les ajudes que reben la SD Eivissa i el EBE-PDV en els quals no juga ningun eivissenc/a.
    Per favor, més promoció i sous per l'esport popular i de base per la gent d'aquí.
    Entenc el que diu Esgarrapat i de fet vaig sovint a córrer a la península i a l'estranger pagant-me desplaçaments, inscripcions i allojaments, però en aquest cas no és el mateix. Estam parlant d'una cursa "local" dins del calendari de la faib, i hem de tenir en compte la insularitat del nostre cas.
    Per tot això, demà no estaré a la línia de sortida. Esper estar l'any que ve.

    ResponElimina
  10. Els Consells paguen el desplaçaments dels esportistes amb llicència que participen en competcions oficials. Quan anam a còrrer a Palma, a València, a Barcelona.... alguna vegada alguna de les institucions d'aquells llocs ens han pagat cap bitllet? Perquè ho ha de fer el Consell de Formentera. No siguem "ràcanos" i pensem que anar a Formentera és sempre un luxe al nostre abast ... per uns pocs euros. I els luxes s'ha de pagar, i els hobbys sempre costen sous.
    També ens han de pagar la barca si a Formentera organitzen una ruta cicloturista, una excursió de senderisme, o sa volta a l'illa en caiac???

    ResponElimina