dimecres, 22 d’abril del 2009

Finalment sí: Semi marató Formentera 16/05/09

Ja fa un temps que va comentant-se que va a realitzar-se una mitja marató a Formentera. No hi ha cap informació oficial i l'única cosa que es va trobar per Internet és a Formentera to run . Com podreu observar sembla un paquet turístic dirigit a gent de fora on publiciten unes etapes diàries de distàncies diverses i el divendres 15 (dia feiner) hi ha una etapa de 21 quilòmetres, tot en una setmana laboral. Crec que no és el que tot pensàvem.
Però una font molt fiable que va estar el diumenge a la semi de Pollensa, m'ha dit que hi havia un bon munt de tríptics anunciant una semi marató a l'illa de Formentera, amb sortida i arribada al port de la Savina. I pareix ser que serà el dissabte 16 de maig a la tarda. Ja tenen aparaulat el cronometratge amb xips que el farà Elitechip, a veure si aquestos dies surt informació a la seua pàgina web. En quant sàpiga més coses us les aniré contant.

Inscripcions i més informació a www.marato-formentera.com (activa a partir de divendres 24)
Salut i quilòmetres.

3 comentaris:

  1. Pàgina web per apuntar-se a la mitja marató de Formentera: www.marato-formentera.com. Estarà activa a partir del divendres. Això pareix que va endavant.

    ResponElimina
  2. Una pena la mala organizacion y la poca previsión de cursas en Ibiza y Formentera. Cuando en la península es posible inscribirse muchos meses antes. Yo ya estoy cansada de que jueguen así. Sin dudar, con lo barato que se puede volar con Ryanair, me voy fuera a correr! Salud y Kilometros!

    ResponElimina
  3. Hola Dario Para todos aquellos corredores que querais pasar la noche anterior o posterior en Formentera podeis hacerlo en EL hotel Tahiti que por motivo de la media maraton de Formentera pone a su disposicion las habitaciones dobles por 70€ para infpormacion y reservas posdeis visitar la pagina web www.tahiti.es o llamar al telefono 971328122
    Guillem Alemany

    ResponElimina