dissabte, 25 d’abril del 2009

A menys de 24 hores per la passeig a passeig.

Ja falta poc per què es doni la sortida a la XV Cursa popular, enguany més popular que mai, passeig a passeig. Aquesta mítica cursa de les pitiüses es veu afectada també per la crisi ecònomica i l'ajuntament de Santa Eulària ha posat fre a la participació d'atletes d'èlit convidats per l'organització, com era el cas dels atletes del Puerto Alicante, que han vingut en les darreres edicions. En Miguel Ángel Barzola, guanyador de les darreres edicions, ja es codetja en l'èlit nacional i cobra un fixe. Als altres, se'ls paga el desplaçament i l'allotjament. L'ajuntament ha dit que aquest any no.
Això fa que enguany el podi estigui molt obert i el copen corredors d'aquí. No hi ha favorits clars, Zitane a dia d'ahir no estava inscrit, si ell participa és el clar favorit. En cas de no ser així, la victòria queda molt oberta entre la resta. Favorits: Toni Marí (el buitre) i Javi Serra del Triatló Santa Eulària; Óscar Tolosa, si participa, Samuel Urbano i Ramón Fernández, del Turteam. Molt a prop d'ells pot estar en Gautheron i algú més que es coli entre aquestos.
En categoria femenina, davant les baixes del pitiús (sembla que hi ha desavenències entre els tècnics de Santa Eulària i el pitiús), la victòria pot estar entre Eva Clapés, Rebeca Hernández i Lidia Yern. Elles tres es repartiran les places del podi amb permís d'Anabella, si participa.
En quant a la participació, sembla que hi haurà récord, almenys ja hi ha 223 a la cursa grossa. Em sembla un increment important, no sé si seran tots a la sortida i menys encara a la meta. L'any passat finalitzaren la prova 147 corredors, sobrepassar els 200 seria un èxit total.
Que tingau tots molta sort i que aconseguiu acabar dins dels objectius previstos. Ànims i ens vegem a Santa Eulària.

1 comentari:

  1. M'he equivocat en el podi masculí degut a les nombroses absències dels per jo favorits.
    Podi:
    1r Óscar Tolosa
    2n Toni Marí
    3r Esteban de las Heras
    Podi femení:
    1a Rebeca Hernández
    2a Sonia Contreras
    3a Eva Clapés

    ResponElimina